ULJE MIRTA, ETERRA, 10ml

Esencijalno ulje mirte dobija se destilacijom listova vodenom parom. Miris mirte izaziva mir i spokoj, olakšava opuštanje krutih stavova i mišljenja i usmerava pažnju na ljubav koja sve okružuje.
850,00 RSD

Opis proizvoda

Esencijalno ulje mirte dobija se destilacijom listova vodenom parom

Snažan je ekspektorans, a uz to sprečava preteranu produkciju sluzi. Stimuliše rad štitne žlezde i jajnika, a deluje dobro i na rak prostate. Deluje smirujuće na bronhije i pluća i veoma je dobro
ulje za tretiranje disajnih tegoba kod male dece. Opušta sistem za varenje, uravnotežuje žlezde sa unutrašnjim lučenjem. Stimuliše funkciju kože i deluje umirujuće. Miris mirte opisuje se kao
dostojan raja: čisti i bistri um, deluje osvežavajuće i pročišćavajuće, podiže imunitet. Dr Penoel je proučavao efekat mirte na jajnike i štitnu žlezdu.

Miris mirte izaziva mir i spokoj, olakšava opuštanje krutih stavova i mišljenja i usmerava pažnju na ljubav koja sve okružuje.
Koristi se kod:
 --- bronhitisa, sinusitisa i svih tegoba praćenim kašljem (inhalacije, dermalno)
 --- nesanice (dermalno)
 --- smanjenja funkcije štitnjače (dermalno, oralno)
 --- prostatitis (rektalno)
 --- tonzilitis (oralno)
 --- nega suve i ispucale kože.

Primena: Nežno ulje mirte možete mešati sa baznim uljima i nanositi na grlo, grudi ili stomak. Ulje se, u razređenom obliku, može nanositi na stopala.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close