RUSKO KEDROVO ULJE 30 KAPSULA

Kedrovo ulje u zelatinskim kapsulama, osnazuje imunitet i usporava starenje
1.199,00 RSD

Opis proizvoda

Rusko kedrovo ulje u uljanim želatinskim soft gel kapsulama dodatak je ishrani koji u sebi sadrži visoku koncentraciju nerafinisanog ulja iz semena kedra i vitamin A, koji doprinosi normalnoj funkciji imunosistema. Specijalisti za prirodne materijale i lekari narodne medicine smatraju ga najdelotvornijim prirodnim preparatom u tretiranju i sanaciji mnogih bolesti, s posebnim akcentom na imunitet i usporavanje procesa starenja svih organa.

Zbog specifičnosti uslova i divljine u kojima raste – šumari i botaničari su ovaj bor popularno nazvali “zeleni kameni mač”, budući da leči gotovo sve bolesti, a stare ljude podmlađuje vraćajući im neophodnu snagu i energiju. Seme kedra se već dugo koristi kao jestivo voće jer sadrži esencijalne nutrijente kao što su amino-kiseline, masne kiseline i vitamini. Takođe se primenjuje i njegovo ulje, kao i etarsko ulje dobijeno destilacijom vodene pare.
Kedrovo biljno ulje dobijeno hladnim presovanjem kedrovih oraščića zauzima posebno mesto u ruskoj narodnoj i zvaničnoj medicini i kozmetologiji. Treba naglasiti da su šišarke kedra (sporedni proizvod) koje ostaju prilikom obrade semena bogat izvor polifenolnih jedinjenja, kao što su sirovi polifenoli. Kedrovo ulje dobijeno iz semena poslednjih godina koristi se u tretiranju dermatoloških problema prvenstveno u oblasti alopecije (ćelavosti), gde se mogu postići odlični rezultati u zaustavljanju opadanja i podsticanju rasta nove kose, te otklanjanju seboreje i peruti.

Neto: 30 kapsula 40,8g

Upotreba: 1 kapsula jednom do dva puta dnevno uz obrok.

Sastav: Nerafinisano kedrovo ulje, kapsula želatin, humektanski glicerol i sorbitol, prečišćena voda, konzervans; natrijum benzoat, aroma- etil vanilin, retinol-palmitat (vitamin A)

1 kapsula sadrži 999,7mg kedrovog ulja

Nutritivne vrednosti na 100g:

  • Energetska vrednost: 3067+-521kJ/730,4+- 124kcal
  • Ukupni ugljeni hidrati: 1,3g
  • od kojih šećeri: <0,1g
  • Ukupne masti: 71,28g
  • zasićene masti: 10,21g
  • Proteini: 24,56g
  • so: <0,1g +-7% 

 

 

Upozorenje: Proizvod se ne preporučuje deci, trudnicama, i dojiljama, kao ni osobama alergičnim ili preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Pre upotrebe konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

NAČIN ČUVANJA: Čuvati na hladnom i suvom mestu, zaštićeno od svetlosti.

Broj i datum upisa u bazu Ministarstva zdravlja RS: 17941/2020 od 18.01.2021

Zemlja porekla: Rusija

Uvoznik: Terazije Sevojno doo

Proizvođač: Real Caps JSC Moskva, Rusija

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close