BRAHMI GOTU KOLA (Centella asiatica) 90 kaps. ORGANIC INDIA

BRAHMI ORGANSKI SUPLEMENT UTIČE NA MENTALNI BALANS, POBOLJŠAVA RAD MOZGA I JAČA NERVNI SISTEM, PODSTIČE DOBRO PAMĆENJE I FOKUS.
2.490,00 RSD

Opis proizvoda

BRAHMI ORGANSKI SUPLEMENT UTIČE NA MENTALNI BALANS, POBOLJŠAVA RAD MOZGA I JAČA NERVNI SISTEM, PODSTIČE DOBRO PAMĆENJE I FOKUS.

➡️Brahmi pomaže u poboljšanju mentalne jasnoće, opšteg blagostanja i povećava energiju bez štetnih nuspojava.

????????BRAHMI JE ODLIČNA HRANA ZA MOZAK I JEDAN OD NAJMOĆNIJIH ADAPTOGENIH BILJAKA NA SVETU.

➡️Iskusva korisnika govore da je Brahmi doprineo da se osećaju "stabilno i dobro u svojoj koži". Takođe su navodili da su lepše spavali i budili se odmorni. Uspevali su da mnogo lakše prebrode intelektualne zahtevne periode, koji su zahtevali više koncentracije i mentalnog napora. Navodili su da nisu bili "rasejani i bezvoljni". Nekima od njih je pomogao i oko problema sa anksioznošću.

????????DOZIRANJE: 2 KAPSULE UJUTRU PRE ILI POSLE OBROKA.
DOBRO JE KOMBINOVATI BRAHMI SA AŠVAGANDA SUPLEMENTOM KAKO BI SE MAKSIMALNO DELOVALO NA SNIŽAVANJE KORTIZOLA HORMONA STRESA I PODIZANJE ENERGIJE I MENTALNU STABILNOST SA DRUGE STRANE.

????????Ako se kombijuju Brahmi i Ašvaganda, Brahmi suplement uzimati ujutru (2 kapsule), a Ašvaganda 82 kapsu uveče pred spavanje.

➡️Brahmi pomaže da se poboljša dužina i grananje dendrita - nervnih ćelija u mozgu, koji su odgovorne za učenje i pamćenje“, objasnila je Dr Arati Soman (Ajurveda doktor) u svojoj knjizi.

➡️Dr Soman ističe da Brahmi pomaže u podizanju raspoloženja i smanjuje nivo kortizola u telu, hormon koji se u našem telu luči usled stresa. Brahmi povećava nivo serotonina hormona sreće, pa samim tim deluje i kao sredstvo protiv stresa“

➡️Brahmi je moćan antioksidans. Dr Sorman navodi da  manje oksidansa znači niži imunitet. To je zato što antioksidansi uglavnom pomažu u zaštiti tela od oštećenja ćelija uzrokovanih slobodnim radikalima.

➡️Da li ste znali da je oštećenje slobodnih radikala povezano sa hroničnim stanjima, kao što su bolesti srca, dijabetes i određeni kanceri? Dr Sorman navodi da bakozidi, glavni aktivni sastojak brahmija, neutrališe slobodne radikale i sprečava molekule masti da reaguju sa slobodnim radikalima što znači da suplementacija Brahmijem je prevencija Alchajmerove i Parkinsonove bolesti i mnogih drugih neurodegenerativnih poremećaja
 
➡️Dr Sorman navodi da Brahmi smanjuje upalu. "Pomaže u inhibiciji enzima kao što su ciklogeneza, kaspaze i lipoksigenaze koji igraju ključnu ulogu u zapaljenju i izazivanju bola. To znači da ako vi ili bilo ko u vašoj porodici ima inflamatornu bolest kao što je artritis, onda je brahmi savršeno rešenje. Prema nekoliko studija, deluje kao i diklofenak, koji je nesteroidni antiinflamatorni lek koji se koristi za lečenje upale. Smanjuje proizvodnju prostaglandina koji su prethodnici upale i bola”

????????BENEFITI:
✅Poboljšava kreativnu inteligenciju i maštu 
✅Poboljšava učenje, koncentraciju i pamćenje
✅️Pomaže kod nesanice
✅Poboljšava cirkulaciju, ublažava vensku insuficijenciju
✅Efikasan u lečenju herpes simpleksa 
✅Poboljšava funkcionisanje centralnog nervnog sistema i hrani nervne ćelije
✅Dopunjuje savremeni tretman Alchajmerove bolesti i paralize
✅ Pomaže kod disleksije
✅Snižava nivo kortizola (hormon stresa), a povećava nivo seratonina (hormon sreće)
✅Pomaže kod rasta kose, jer ubrzava cirkulaciju

????????INDIKACIJE:
✅Stres
✅Nedostatak koncentracije
✅Pad memorije
✅Edem nogu
✅Venska insuficijencija
✅Depresija i anksioznost
✅Disleksija
✅Nesanica
✅Epilepsija
✅Amnezija i Alchajmerova bolest

????????Svaka kapsula sadrži:
✅Organic Gotu Kola (Centella asiatica) 350mg

????????Doziranje:
✅1-2 kapsule sa hranom i vodom dva puta dnevno tokom najmanje 3 meseca ili prema uputstvu lekara. Siguran za dugotrajnu upotrebu.
 
SASTAV:
  • herba Gotu kole* cela biljka 350mg
  • zgušnjivač,
  • hidroksipropilmetilceluloza (kapsula)

Pakovanje: 90 kapsula

Način čuvanja: na sobnoj temperaturi i u originalnom pakovanju.

Proizvođač: ORGANIC INDIA Pvt.Ltd., India.

Proizvedeno i uvezeno iz Indije.

Uvoznik: FABIOM doo, Srbija.

Broj upisa u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije: 21147 od 16.08.2022.

UPOZORENJE:

Nemojte prekoračiti dozvoljenu dozu; proizvod nije namenjen osobama ispod 18 godina, trudnicama, dojiljama, osobama sa autoimunim bolestima, osobama na terapiji tireoidnim hormonima, osobama na terapiji lekovima za snižavanje krvnog pritiska, osobama sa niskim krvnim pritiskom i  osobama preosetljivim na njegove sastojke.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close