AŠVAGANDA (ashwagandha lat. Withania somnifera) ORGANIC 60 KAPLETA HIMALAYA

Značenje imena biljke Ashwagandha je „miris konja“, što je aluzija na snagu i moć koju daje. Smatra se najvažnijom od svih „rasayana“ ili biljaka koje imaju efekat podmlađivanja, a koje se danas nazivaju adaptogenima. Često se nazivana i indijskim ženšeno
2.999,00 RSD

Opis proizvoda

Ašvaganda je jedna od najcenjenijih biljaka u tradicionalnoj Ajurvedskoj medicini.

Poznata je još kao Indijski Žen šen.

Tradicionalno se primenjuje kao biljka za podmlađivanje, protiv bolova, antiastmatik, baktericid, diuretik, kontraceptiv, sedativ i tonik.

Jača mišiće, kosti i semenu tečnost.

Dijetetski proizvod – oslobađa od stresa, podiže energiju, poseduje opšti podmlađujući efekat.

Organic Ashwagandha®, kaplete dodatak ishrani

NAMENA: Značenje imena biljke Ashwagandha je „miris konja“, što je aluzija na snagu i moć koju daje. Smatra se najvažnijom od svih „rasayana“ ili biljaka koje imaju efekat podmlađivanja, a koje se danas nazivaju adaptogenima. Često se nazivana i indijskim ženšenom, ashwagandha se koristi zbog svojih adaptogenih svojstava, ona pomaže relaksaciju, mentalno i fizičko zdravlje-wellbeing.

SASTOJCI: Ašvaganda (Withania somnifera) koren* u prahu (vitanolida min. 0,2%); suvi vodeni ekstrakt korena* ašvagande (Withania somnifera) (ukupnih vitanolida min. 0,5%); polučvrsti ekstrakt korena* ašvagande (Withania somnifera) dobijen superkritičnim CO2 (vitanolida min. 8,0%) Sadržaj aktivnih sastojaka/1 kapleta: Ašvaganda (Withania somnifera) koren* u prahu: 380mg; suvi ekstrakt korena* ašvagande (Withania sonifera): 280mg; polučvrsti ekstrakt korena* ašvagande (Withania somnifera) dobijen superkritičnim CO2: 10mg *Biljke iz sertifikovane organske proizvodnje i/ili samonikle, iz prirodnog staništa.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Odrasli uzimaju 1 kapletu dnevno, uz obrok.

NAPOMENE: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

UPOZORENJA: Pre upotrebe proizvoda, trudnice, dojilje, osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje, koriste lekove ili planiraju medicinsku proceduru, treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Ne preporučuje se deci i osobama preosetljivim na neki od sastojaka. Ukoliko se javi reakcija preosetljivosti ili bilo koja neželjena reakcija, prekinuti upotrebu i potražiti savet lekara. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

USLOVI ČUVANJA: Čuvati na temperaturi nižoj od 30°C, zaštićeno od direktnog delovanja sunca. Ne treba držati u frižideru.

PAKOVANJE/NETO KOLIČINA: 60 kapleta (40,0g)

OZNAKA SERIJE: Označeno na pakovanju.

NAJBOLJE UPOTREBITI DO KRAJA: Označeno na pakovanju.

GODINA UVOZA: 2024.

ZEMLJA POREKLA: Indija

PROIZVOĐAČ: Himalaya Wellness Company, Makali, Bengaluru 562 162, India

NOSILAC UPISA U BAZU PODATAKA MINISTARSTVA ZDRAVLJA RS/UVOZNIK: A-Lek d.o.o., Timočka 4/I, Beograd • Tel: (011) 3449-321, 3440-152 • Broj i datum upisa u bazu Ministarstva zdravlja RS: 24717 od 16.04.2024. Samo za prodaju na teritoriji Republike Srbije

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close