MANUKA MED UMF 20+, KIWIS HONIPAI, 250g

UMF® 20+ manuka med sadrži više od vrhunskih 20% NPA antibakterijskih svojstava. Preporučuje se za direktnu aplikaciju na rane koje teško zarastaju, i na rane kao što su opekotine, čirevi.
8.999,00 RSD

Opis proizvoda

UMF® 20+ manuka med sadrži više od vrhunskih 20% NPA antibakterijskih svojstava.

Preporučuje se za direktnu aplikaciju na rane koje teško zarastaju, i na rane kao što su opekotine, čirevi. Ovaj med je prirodni ubica helikobakter pilori.

UMF je krajnje strog standard i dobija se tek nakon rigoroznih analiza.

***

Danas lekari antibiotike prepisuju bez ustručavanja, kao da su antibiotici aspirin. A kao posledicu imamo upropašćen digestivni trakt, i - sasvim ironično - umanjen imunitet.

Zaboravljamo da postoje i prirodni i bezbedni antibiotici.

A najukusniji među tim antibioticima je divlji med drveta manuka mirte, naročitog čajnog drveta sa Novog Zelanda.

Manuka med ubija bakterije širokog spektra, na primer - nanet na ranu - uključujući čak i patogene stafilokoke otporne na najčešće korišćene antibiotike (Staphylococcus aureus MRSA), pa čak i grozne nekrozne fasciitis bakterije koje jedu meso.

Novi Zeland je idealna zemlja za proizvodnju zdrave hrane sa svojim bujnim pašnjacima, plavim nebom, čistim vodama, čistim vazduhom i stručnjacima iz celog sveta.

Ovaj ukusni Manuka med proizvod je iz nektara cvetova pacifičkog endemskog drveta koje raste divlje u suvim oblastima duž okeanske obale Novog Zelanda.

To drvo se zove Manuka mirta (Leptospermum scoparium), naročito čajno drvo. Domoroci, Maori, zovu ga manuka ili kahikatoa.

Ovaj med ima manuka faktor (UMF) sertifikat od 20+, možda NAJVIŠI standard koji obezbeđuje kvalitet, čistoću i garantuje prirodne markere polena i nektara manuka mirte u ovom jedinstvenom medu sa Novog Zelanda.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close