AŠVAGANDA (ashwagandha lat. Withania somnifera) 90 kaps. ORGANIC INDIA

Ašvaganda je prirodni tretman za stanja niske energije i opštu iscrpljenost, ali i sklonost ka infekcijama, prehladi i gripu
2.490,00 RSD

Opis proizvoda

AŠVAGANDA ORGANSKI SUPLEMENT OSLOBAĐA OD NAPETOSTI I VRAĆA ENERGIJU.
 
Ašvaganda je moćna adaptogena biljka koja ima dvojno dejstvo. Umiruje organizam i snižava nivo kortizola u organizmu (hormon stresa), ali daje organizmu energiju. S obzirom da umiruje, a daje energiju, razlikuje se od sedativa koji omamljuju.

Ašvaganda je prirodni tretman za stanja niske energije i opštu iscrpljenost, ali i sklonost ka infekcijama, prehladi i gripu.

Vrlo efikasno pomaže kod nesanice.

KAO MOĆNO SREDSTVO PROTIV STRESA, AŠVAGANDA POMAŽE U UBLAŽAVANJU MENTALNOG, FIZIČKOG I EMOCIONALNOG STRESA.

Poboljšava mišićnu izdržljivost, čime pomaže u izgradnji izdržljivosti i snage kod osoba koje su fizički aktivne i žele poboljšati svoje performanse.

VRLO EFIKASNO OBNAVLJA I GRADI ENERGIJU I VRAĆA VOLJU I OSEĆAJ STABILNOSTI.
 
Najveći deo farmakološke aktivnosti ašvagande može se pripisati vitanolidima: vitaferinu A i vitanolidu D. Oni imaju svojstvo da prodiru duboko u tkivo, do njegovih najdubljih delova i deluju kao izuzetni antioksidanti, odnosno čiste organizam od negativnih uticaja i pomažu njegovu borbu protiv bolesti, jednostavno ga čiste, osvežavaju, sprečavaju starenje i odumiranje ćelija.
 
Hemijske analize su pokazale da je ašvaganda pravi rudnik minerala i biološki vrednih supstanci kao što su: kalcijum, magnezijum, gvožde, cink, kobalt, bakar, vanadijum, vitalo-laktoni, fenolna jedinjenja i tanini, flavonidi, proteini i slobodne amino kiseline, saponini, glikozidi, alkaloidi.

????????BENEFITI
✅Pomaže kod stresa, anksioznosti i bolesti povezanih sa stresom
✅Pomaže kod imunološkog nedostataka
✅Podiže energiju
✅Oslobađa od hroničnog umora
✅Pomaže kod opšte iscrpljenosti
✅Pomaže kod prehlade i gripa
✅Pomaže kod nesanice
✅Pomaže kod prereranog starenja

????????SVAKA KAPSULA SADRŽI
✅Ashwagandha root (Withania somnifera) 400mg

????????DOZIRANJE
✅1-2 kapsule sa hranom i vodom 1-2 puta dnevno u zavisnosti od stadijuma uticaja stresa na Vaš organizam ili anksioznosti.

Ukoliko se kombinuje sa Brahmi suplementom, Ašvaganda se pije uveče (2 kapsule), a Brahmi ujutru (2 kapsule). Ova kombinacija je veoma moćna kod osoba koje su pod stresom i kojima treba mentalna stabilnost, fokus, antidepresivni efekat, energija, bistrina misli, izdržljivost.

Pakovanje: 90 kapsula

Način čuvanja: na sobnoj temperaturi i u originalnom pakovanju.

Proizvođač: ORGANIC INDIA Pvt.Ltd., India.

Proizvedeno i uvezeno iz Indije.

Uvoznik: FABIOM doo, Srbija.

Broj upisa u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije: 21147 od 16.08.2022.

Nemojte prekoračiti dozvoljenu dozu; proizvod nije namenjen osobama ispod 18 godina, trudnicama, dojiljama, osobama sa autoimunim bolestima, osobama na terapiji tireoidnim hormonima, osobama na terapiji lekovima za snižavanje krvnog pritiska, osobama sa niskim krvnim pritiskom i  osobama preosetljivim na njegove sastojke.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close