MAKROBIOTIKA |
NIGARI MAGNEZIJUM HLORID 100g MITOKU |
190,00 RSD |
Nigari, rafinisana morska so, se prvenstveno koristi za pravljenje tofua - sira od soje, a potom i kao lekovito sredstvo. Mitoku nigari proizvodi majstorska radionica Jošikava (Yoshikava). |
Dodaj u korpu |
MAKROBIOTIKA |
NIGARI MAGNEZIJUM HLORID 200g MACROBIOTIC PROM |
290,00 RSD |
Nigari, poznat i kao magnezijum hlorid, je prirodni mineral koji se često koristi u kulinarstvu i zdravstvenim tretmanima. Ovaj prirodni spoj se najčešće dobija iz morske vode ili u procesu proizvodnje soli. Nigari je posebno popularan u azijskoj kuhinji, |
Dodaj u korpu |
MAKROBIOTIKA ALGE |
ARAME ALGE 25G MITOKU JAPAN |
0 RSD |
Arame alge su bogate ugljenim hidratima, vlaknima, nijacinom, kalcijumom, gvožđem i jodom, vitamina A, B1 i B2. Kalijum (3700 mg u 100gr sušenih algi) pomaže pravilno rasuđivanje i služi za pretvaranje glukoze u glikogen što omogućava mišićima nesmetan r |
Dodaj u korpu |
MAKROBIOTIKA ALGE |
KOMBU ALGE 25G MITOKU JAPAN |
390,00 RSD |
Kombu alge su odlične za jačanje krvi i celog organizma. Kombu (Laminaria japonica) alge su bogate: vitaminima B1, B2 (koji poboljšavaju funkcije mozga i nervnog sistema), nijacinom (koji ojačava zidove krvnih sudova i sprečava nastajanje ateroskleroze) |
Dodaj u korpu |
MAKROBIOTIKA ALGE |
HIJIKI ALGE 25G MITOKU JAPAN |
0 RSD |
Hidžiki alge sadrže deset puta veću količinu kalcijuma nego ista količina mleka, sira ili drugih mlečnih proizvoda. Veoma su korisne u ishranu dijabetičara. Gvožđe (55mg na 100gr sušenih algi) potpomognuto kalcijumom (1400 mg u 100gr sušenih algi), koji o |
Dodaj u korpu |
MAKROBIOTIKA ALGE |
VAKAME (WAKAME) ALGE 25G MITOKU JAPAN |
0 RSD |
Sušene morske alge vakame (wakame) - blagog ukusa, mekane teksture, neizostavni sastojak miso supa, odličan dodatak kuvanom povrću. Bogate su kalcijumom a sadrže i velike količine gvožđa, vitamina A, C, B3 i belančevina. Odlično utiču na detoksikaciju kao |
Dodaj u korpu |
MAKROBIOTIKA ALGE |
WAKAME ALGE 200G |
899,00 RSD |
Sušene morske alge vakame (wakame) su blagog ukusa, mekane teksture, neizostavni sastojak miso supa. Odličan su dodatak kuvanom povrću. Bogate su kalcijumom a sadrže i velike količine gvožđa, vitamina A, C, B3 i belančevina. Odlično utiču na detoksikaciju |
Dodaj u korpu |
MAKROBIOTIKA |
LOTOS KOREN, REZAN I SUŠEN, 50g |
1.830,00 RSD |
Vrlo cenjen koren azijskog vodenog ljiljana, opran, rezan i sušen na suncu. Tradicionalna zdrava hrana. Jednostavno ga namočite da odstoji i dodajte u kuvana ili pržena jela, u supe, čorbe... Vodu za namakanje iskoristite za čaj ili supu. |
Dodaj u korpu |