SANGO MORSKI KORAL PRAH, WE ARE ONE 100G

Sango koral je vrsta korala koji potiče iz subtropskog morskog dna oko Okinave. Sango prah je jednostavan način za snabdevanje tela prirodnim alkalnim mineralima. Sadrži jonizovani kalcijum kao i 73 drugih minerala i elemenata.
1.220,00 RSD

Opis proizvoda

Sango koral je vrsta korala koji potiče iz subtropskog morskog dna oko Okinave. Sango prah je jednostavan način za snabdevanje tela prirodnim alkalnim mineralima. Sadrži jonizovani kalcijum kao i 73 drugih minerala i elemenata. U poređenju sa drugim proizvodima koralnog kalcijuma sadrži i magnezijum koji podržava unutrašnji mir i relaksaciju.
Najznačajniji podatak je da Sango koral ima odnos 2: 1 između kalcijuma i magnezijuma, što predstavlja idealnu srazmeru za ova dva elementa prilikom unosa u organizam.
Sango koral prah je proizvod izuzetne biorapoloživosti, što znači da ga organizam usvaja u izuzetniom procentu jer je potpuno prirodan, bez aditiva, konzervanasa i boja.
Prah obezbeđuje vredne alkalne minerale i elemente u tragovima u jonizovanom obliku koji garantuje optimalnu resorpciju u telu.
Interesantno je da je procenat minerala i elemenata u tragovima sadržanih u Sango koralnom prahu gotovo identičan procentu kod zdravog čoveka.

Usitnjeni koral Sango koji sipamo u vodu ne rastvara se u njoj, ali menja fizičke i hemijske osobine vode:

  1. Čistoća vode. Sango koral je moćan prirodni upijač. Kad se pomeša sa vodom koral upija jedinjenja hlora, zagađivače, a teški metali postaju neutralni.
  2. Kiselo – alkalni balans, PH. Sango koral menja PH vrednost vode u pravcu alkalnosti.
  3. Redox potencijal vode (ORP) vode. Redoks potencijal koralne vode CORAL MINE ima negativan pokazatelj. Takva voda je živa i pomaze da se obnovi i unapredi opšte stanje organizma.
  4. Površinski napon vode. Sango koral snižava površinski napon vode i zato je voda CORAL  MINE biološki dostupna, tečna i lako svarljiva, drugim rečima – živa voda. Ova osobina omogućava ćelijama organizma da bez ikakvih dodatnih napora absorbuje vodu za punjenje vanćelijskog i unutarćelijskog prostora.
  5. Struktura vode. Sango koral obnavlja tečnu kristalnu strukturu vode, čineći nju idealnom za održavanje zdravlja organizma. Pošto je voda u organizmu struktuisana, izuzetno je važno konzumirati vodu s pravilnom strukturom.
  6. Mineralizacija vode. Sango koral sadrzi mineralne soli što je srce uticaja korala na ljudsko telo. Ove soli su primarno kalcijum i magnezijum, zatim fosfor, kalijum, natrijum, gvozđe, hrom, mangan, cink, sumpor, silicijum i mnogi drugi elementi. Ovakvo bogatstvo minerala reguliše telesne funkcije i čini da organizam radi kao sat.
  7. Pamćenje vode. Jedinstvena osobina CORAL MINE je da omogući vodi da izbriše negativno pamćenje i ispuni je energijom okeana.

Upotreba
Maksimalna dnevan doza praha je 3g ( ½ kafene kašičice ) , najbolje podeljena u dve doze od
po 1,5g. Sango prah može da se doda voćnim sokovima, smutijima, šejkovima.
Prah je neutralnog ukusa!
1g Sango koralnog praha sadrži:
- 200 mg Kalcijuma
- 100 mg Magnezijuma
- 72 ostalih minerala i elemenata

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close