SPELTA VITA INSTANT LIOFILIZOVANI SOK OD SPELTE 25 KESICA PO 0,7g

Liofilizovani hladnoceđeni sok je 24 puta koncentrovani ekstrakt Speltine pšenične trave. 100% prirodan dodatak ishrani. Imunitet, snaga vitalnost!
3.900,00 RSD

Opis proizvoda

Pomaže alkalizaciju tela, jača imuni sistem i organizmu pruža energiju. Popravlja krvnu sliku, umiruje nervni sistem, štiti nas od virusa i bakterija. Poboljšava cirkulaciju, reguliše metabolizam, pomaže u stvaranju hormona. Jača kosti, reguliše holesterol, utiče na normalan rad žlezda. Sadrži prirodne vitamine, minerale, enzime, mikroelemente i hlorolfil. Smanjuje šećer u krvi (mogu da koriste i dijabetičari).

Spelta Vita INSTANT je bogata prirodnim vitaminima, mineralima, hlorofilom i enzimima.  Hlorofil pruža našem telu veliku količinu kiseonika i stvara baznu sredinu, zbog čega ga nazivaju i tečnim kiseonikom. Molekularna struktura hlorofila koji se nalazi u biljkama pokazuje veliku sličnost sa hemoglobinom koji se nalazi u krvi i raznosi kiseonik po telu. To je prirodni antioksidant.

Spelta Vita INSTANT sadrži balans prirodnih vitamina, naročito vitamina B kompleksa: B1, B2, B3, B6, B9 i vitamina K.

Spelta Vita INSTANT je bogat izvor minerala: magnezijuma, cinka, gvožđa, mangana, bakra i selena i rastvornih biljnih vlakana koja se lako resorbuju.

Spelta reguliše metabolizam, pomaže u stvaranju hormona, jača kosti, poboljšava imunitet, smanjuje šećer u krvi i reguliše holesterol. Dijetetska vlakna spelte pomažu smanjivanju nivoa LDL u krviNiacin-vitamin B3, koji se nalazi u spelti u znatnoj količini, ključan je za normalan rad žlezda, a posebno je bitan za proizvodnju polnih hormona. Spelta ima pozitivnu ulogu u regulaciji hormona i kreatina. Zbog sadržaja bakra i gvožđa poboljšava cirkulaciju. Ugljeni hidrati iz spelte su složene građe i značajan činilac koagulacije i stimulacije imunskog sistema čoveka. Osobe na antikoagulantnoj terapiji, osetljive na vitamin K, pre upotrebe treba da konsultuju svog lekara.

Pakovanje sadrži 25 kesica.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close