ULJE SEMENA KONOPLJE HLADNO CEĐENO 0,25L ZA NEGU KOŽE I KOSE, JERMAHEMP

Ulje konoplje je zbog svog sastava veoma efikasan eliksir za kožu. Sadrži 80 odsto masnih kiselina koje sprečavaju gubitak vlage i prekomerno isušivanje i perutanje kože.
0 RSD

Opis proizvoda

Konoplja je jedna od najstarijih biljaka koju su ljudi upotrebljavali u brojne svrhe. Ulje konoplje dobija se hladnim ceđenjem okruglih, sitnih semenki biljke industrijske konoplje. Metodom hladnog ceđenja semenki dobije se ulje prepoznatljive zelenkaste boje i orašastog ukusa i mirisa, a za kožu nudi razne blagodati zahvaljujući svojim hranjivim vitaminima i hidratantnim svojstvima.

  1. Hidriraju kožu;
  2. Smanjuju lučenje sebuma;
  3. Umiruju upalne procese;
  4. Imaju antioksidantna svojsva;
  5. Poboljšavaju izgled makeup-a.
  6. Imaju anti-aging dejstvo.

 

Ova dragocena tečnost zelenkaste boje, ne ostavlja masne tragove na koži i zato je konopljino ulje pogodno za izradu kozmetičkih proizvoda koji se koriste i za dnevnu i za noćnu negu.

Ulje konoplje je bogato linoleinskim kiselinama, omega 3 i 6 masnim kiselinama, te drugim hranljivim materijama, poput minerala (magnezijum, natrijum, fosfor, kalijum, kalcijum, gvožđe, cink…). Osim toga, ulje konoplje sadrži vitamine B i E koji deluju kao antioksidanti i štite našu kožu od negativnih spoljašnjih uticaja.

Ulje konoplje je zbog svog sastava veoma efikasan eliksir za kožu. Sadrži 80 odsto masnih kiselina koje sprečavaju gubitak vlage i prekomerno isušivanje i perutanje kože. Ovo ulje se koristi za hidrataciju površinskih i dubinskih slojeva kože. Veoma je dragoceno i za masnu kožu, jer umanjuje lučenje sebuma i ne zapušava pore, već vraća koži prirodni balans. Osim toga ima pozitivno dejstvo i na upalne procese, umanjuje iritacije i stimuliše obnovu i revitalizaciju kože. Takođe ima i anti-age svojstva i umanjuje rane znakove starenja, poput finih linija i bora.

Osim što regeneriše, revitalizuje i podmlađuje kožu lica, ulje konoplje ima i blagotvorna dejstva u procesu hidratacije celog organizma.

 Pokazalo se kao odličan borac protiv suve i ispucale kože na rukama i telu.

Redovnom upotrebom ulja konoplje koža postaje nežna, sjajna i vraća joj se prirodna ravnoteža. Može da se koristi svakodnevno bez štetnih posledica na kožu i opšte stanje organizma.

Proizvođač: Jermahemp, Stara Planina, Vlasi bb

0,25L

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close