CURALIN 5 BOČICA PO 180 KAPSULA CURALIFE

Reč je o preparatu koji je po svom sastavu 100% prirodan dodatak ishrani, namenjen je osobama koje imaju dijabetes tip 2, a proizveli su ga izraelski naučnici i kompanije CuraLife iz Tel Aviva.
37.800,00 RSD

Opis proizvoda

***BESPLATNA DOSTAVA*** 

CENA PO JEDNOJ BOČICI JE 7.560,00 RSD, KADA SE KUPI PAKET OD 5KOM.

Kada su u pitanju najbolji suplementi za dijabetes, CuraLin je jedinstven po tome što predstavlja efikasan spoj različitih biljaka, odnosno njihovih posebnih svojstava koja su se pokazala kao funkcionalna u borbi protiv dijabetesa tipa 2. CuraLin kapsule su pokazale sposobnost za prirodnu proizvodnju i distribuciju insulina u organizmu, što rezultuje obnovljenom energijom i elanom, i čini ih jednim od kvalitetnijih izbora kada su u pitanju preparati za dijabetičare. 

CuraLin je priznat i već se koristi u mnogim zemljama sveta poput SAD, Engleske, Kine, Italije, Rumunije, Španije, Australije i mnogih drugih. Na prostoru bivše Jugoslavije dostupan je od 2021. CuraLin je prihvaćen od Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, testiran i odobren u referentnoj laboratoriji u Kragujevcu i registrovan u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije.

Reč je o preparatu koji je po svom sastavu 100% prirodan dodatak ishrani, namenjen je osobama koje imaju dijabetes tip 2, a proizveli su ga izraelski naučnici i kompanije CuraLife iz Tel Aviva. Svoja znanja zasnovali su na iskustvima ajurvede, medicine stare hiljadama godina, pa je iz tog razloga ovaj preparat potpuno prirodan i neškodljiv, ne sadrži alergene poput orašastih plodova, pogodan je i za vegane i vegetarijance, odnosno za sve osobe izuzev dece, trudnica i dojilja.

Ovaj revolucionarni preparat su stvorili izraelski naučnici, koji su u svojim laboratorijama usavršili odnos različitih biljaka, koje za krajnji rezultat imaju uočljivu i brzu efikasnost kao pomoć u lečenju šećerne bolesti (dijabetes tip 2). Kombinacija klinički ispitanih biljaka utiče na snižavanje nivoa glukoze (šećera) u krvi i pomaže u regeneraciji i odmašćivanju beta ćelija pankreasa, koje su direktno zadužene za proizvodnju i distribuciju prirodnog insulina u organizmu. Zbog ovog poslednjeg, što je i naučno dokazano u kliničkim studijama, korisnici imaju osećaj potpune svežine, lakše savladavaju dnevne obaveze i uopšte imaju više energije.

Posebno ističemo kliničku studiju čuvenog prof. dr Itamara Raza, koja je obuhvatila 730 pacijenata i koja je dodatno pratila više od 40.000 korisnika CuraLin-a. Njegov naučni zaključak nakon kliničke studije glasi da se za svojih 40 godina bavljenja dijabetesom nikada ranije nije sreo sa tako prirodnim kompleksom bilja, toliko bezbednim po zdravlje ljudi i toliko efikasnim za dijabetičare – kao što je CuraLin.

Kliničke studije su dokazale pozitivan uticaj na stanja preddijabetesa, naprednog i hroničnog (teškog) dijabetesa. Klinička studija takođe ukazuje na efikasnost dodatka za ishranu CuraLin u 97% slučajeva, bez ijednog neželjenog dejstva ili posledice, ukoliko se prate uputstva lekara ili stručnjaka.

Rezultati dobijeni uzimanjem dodataka ishrani mogu varirati i nisu uvek isti za sve osobe, a zavise od opšteg stanja organizma. Kliničke studije su dokazale da se u čak 70% slučajeva snižavanje nivoa glukoze u krvi može očekivati tokom prva 72 sata korišćenja CuraLin-a. Kod određenog broja korisnika potrebno je do tri nedelje korišćenja da bi se videli prvi rezultati. Kontinuirano korišćenje CuraLin-a dovodi do opšteg poboljšanja kvaliteta života. Umor, suva usta, često mokrenje, zamagljen vid – najčešće potpuno nestaju. 

Svaki dijabetičar treba da se konsultuje sa svojim lekarom, po mogućnosti specijalistom endokrinologije. Takođe, veoma je važna redovna kontrola, naročito u prvih nedelju dana ili do uspostavljanja stabilne terapije i nivoa glukoze (šećera) u krvi.

Da bi odredio preciznu dozu i dnevni broj kapsula, korisnik ili budući korisnik preparata CuraLin mora da proveri svoj nivo šećera u krvi laboratorijski i kod kuće: Neophodan je nalaz nivoa glukoze (šećera) u krvi, koji se dobija laboratorijskom analizom hemoglobina A1c (HbA1c, poznat kao tromesečni prosek).

Poželjno je uraditi glikemijski indeks, koji se dobija merenjem nivoa glukoze (šećera) u krvi ličnim aparatom, sedam puta u jednom danu (24 h). To je poželjno uraditi jednom pre početka primene terapije CuraLin-om. Merenje glikemijskog indeksa poželjno je naročito na početku terapije CuraLin-om, i to treći i sedmi dan.

 UPUTSTVO I PREPORUKE Glikemijski indeks dobija se na sledeći način: Jutarnje merenje odmah posle buđenja - 3 h posle doručka - Pre ručka - 3 h posle ručka - Pre večere - 3 h posle večere - Noćno merenje, oko 3h posle ponoći

 PRIMENA TERAPIJE I DOZIRANJE U slučaju da korisnik već primenjuje terapiju propisanu od strane lekara, pije lekove ili koristi insulin, zadržava svoju postojeću terapiju i na nju dodaje novu, CuraLin. Vema je važno da svoju postojeću terapiju koriguje po potrebi u momentu kad CuraLin počne da očekivano deluje, da ne bi došlo do prekomernog pada glukoze (šećera) u krvi, a time i hipoglikemije (opasno stanje prouzrokovano niskim vrednostima glukoze (šećera). Kada korisnik zabeleži normalizaciju nivoa glukoze (šećera) u vrednostima između 5 mmol/l - 6 mmol/l, tada treba postepeno i polako da koriguje svoju hemijsku terapiju za šećer, u konsultaciji sa svojim lekarom. Upozoravamo, da korišćenje preparata CuraLin mora biti pod strogom kontrolom korisnika i po mogućnosti praćeno lekarskim nadzorom, naročito u prvih nedelju dana. Razlog je klinički dokazana, uočljiva i brza efi kasnost CuraLin-a!

Treba očekivati brza i uočljiva poboljšanja, koja se ogledaju u padu povišenih nivoa glukoze (šećera) u krvi, kao reakcija na biljnu terapiju CuraLin-om. Iskustva u svetu govore da su u preko 70% slučajeva ti rezultati vidljivi već u prva 72 sata primene CuraLin-a. Zato korisnik mora biti spreman, da u konsultaciji sa svojim lekarom reaguje i po potrebi odmah koriguje prethodnu postojeću hemijsku terapiju (SGLT2 inhibitori, metformin, sulfonamidi, insulin...).

Hemijska terapija se mora korigovati postepeno i polako, nikako naglo ni odjednom! U slučaju da koristite TEST pakovanje za 7 dana ili ste iz nekog razloga ostali bez CuraLin-a, nije nikakav problem da se terapija nastavi i primenjuje na isti gore navedeni način. Prateći savete stručnjaka, koristeći lekove i CuraLin, uz nezamenljivu pravilnu ishranu i uravnoteženu fi zičku aktivnost, možete voditi kvalitetniji i bolji život s dijabetesom.

6,1 - 6,7 mmol/l u % 2 kapsule jedna 1/2h posle doručka i jedna 1/2h posle večere*

6,7 - 7,8 mmol/l u % 4 kapsule jedna 1/2h posle doručka, jedna posle ručka i dve 1/2h posle večere*

>7,8 mmol/l u % 6 kapsula dve 1/2h posle doručka, dve 1/2h posle ručka, dve 1/2h posle večere*

*U slučaju da je veliki vremenski razmak između večere i doručka (više od 10-12 h, preporučuje se da se večernja terapija popije pre spavanja)

 

Deklaracija:

180 kapsula

Neto količina: 108 g

Srebrna svilenica doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi.

Piskavica doprinosi normalnoj digestiji i normalnom metabolizmu glukoze i lipida. Kurkuma doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i jetre. Cimet doprinosi normalnoj funkciji digestivnog trakta.

Način upotrebe: 1-2 kapsule 3 puta dnevno nakon svakog obroka.

Maksimalna dnevna doza je 6 kapsula.

Sastojci: plod gorke dinje (Momordica charantia), plod jambolanske šljive (Syzygium cumini), seme piskavice (Trigonella foenum-graecum), plod amle (Phyllanthus emblica), rizom kurkume (Curcuma longa), rizom biljke kutki (Picrorhiza scrophulariiflora), herba biljke Swertia chirayita, list srebrne svilenice (Gymnema sylvestre), kora cimeta (Cinnamomum verum).

Bez glutena. Proizvod je pogodan za vegetarijance i vegane.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenja: Nemojte prekoračivati preporučenu dozu. Proizvod ne treba da uzimaju deca i osobe mlađe od 18 godina, trudnice, dojilje i osobe sa opstrukcijom žučnih puteva, kamenom u žuči, sa težim oblikom oboljenja jetre, osobe na terapiji antikoagulansima i osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda.

Dijabetičari treba da se konsultuju sa lekarom oko uzimanja preparata i da kontrolišu nivo glukoze u krvi više puta dnevno zbog moguće hipoglikemije.

Čuvati na temperaturi do 25°C u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage.

Proizvođač: Silvanols Kurbada 2A, LV-1009, Riga, Letonija Proizvedeno u Letoniji.Uvezeno iz Letonije.

Uvoznik i distributer: RAMINO D.O.O. Pavla Vujisića 78a Beograd - Zemun 11 283

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije: 18713/2021. od 19.05.2021.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close