ULJE DIVLJEG ORIGANA, ETERRA, 20ml

Ulje od origana je moćan prirodni antibiotik, efikasan protiv trideset vrsta bakterija i gljivica. Studije sprovedene na Džordžtaun univerzitetu u Vašingtonu pokazale su da je divlji origano izvrsno antigljivično sredstvo koje u potpunosti ubija kandidu a
1.565,00 RSD

Opis proizvoda

Ulje od origana - ubica bakterija

Ulje od origana je moćan prirodni antibiotik, efikasan protiv trideset vrsta bakterija i gljivica. Studije sprovedene na Džordžtaun univerzitetu u Vašingtonu pokazale su da je divlji origano izvrsno antigljivično sredstvo koje u potpunosti ubija kandidu albikans u minimalnim koncentracijama,
već od 0,25mg/ml.

Ulje dobijeno iz lišća origana sadrži sastojak karvakrol, koji poseduje neverovatna antibakterijska svojstva. Čak i mala doza Ulja od origana efikasna je protiv stafilokoka i po svojim antibakterijskim svojstvima može da se uporedi sa konvencionalnim antibioticima.

Ulje od origana jako deluje na uobičajene patogene bakterije, kao što su stafilokoke, ešerihija koli i listerija. Karvakrol se efikasno bori kako protiv kandide albikans, tako i protiv salmonele i pseudomonas eruginoze, koja je imuna na antibiotike.

U knjizi Upotreba aromaterapije, Žan Valne tvrdi da esencijalno Ulje od origana može da zameni lekove koji se koriste za ublažavanje bola i upala i da je moćno skoro kao morfijum.

Efikasno pomaže protiv:
- prehlade i gripa,
- infekcija – kandide, ešerihije,
- kožnih poremećaja,
- problema sa disanjem i sinusima,
- problema sa ustima,
- poremećaja varenja,
- opekotina, posekotina, rana,
- upale mišića i zglobova.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close