LIPOSOMALNI VITAMIN C, LIPOLIFE QUALI-C, 250ml

Vitamin C je ovde u lipozomalnom obliku i ima Quali-C sertifikat. Proizveden je po specijalnom postupku u Evropskoj uniji, u Škostskoj. Ovaj sertifikat garantuje vrhunski kvalitet proizvoda.
6.360,00 RSD

Opis proizvoda

Lipozomalni rastvor vitamina C je dodatak ishrani (dijetetski suplement) namenjen za oralnu upotrebu.

Preporučuje se za održavanje opšteg dobrog zdravstvenog stanja organizma. Na primer, pri prehladama, raznim drugim infekcijama, pojačanim fizičkim i mentalnim aktivnostima.

Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imuno-sistema, normalnom energetskom metabolizmu organizma, normalnim psihološkim i nervnim funkcijama, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i smanjenju organizma od iscrpljenosti.

Vitamin C je ovde u lipozomalnom obliku a ovaj proizvod ima Quali-C sertifikat. Proizveden je po specijalnom postupku u Evropskoj uniji, u Škostskoj. Ovaj sertifikat garantuje vrhunski kvalitet proizvoda.

~ Sastav ~

--- Vitamin C (Quali-C)
--- Ostali sastojci: Phosphatidylcholine dobijen iz non-GMO sojinog lecitina, Aloe Vera, Vitamin E (antioxidant), kalijum-sorbat, voda, etanol i glicerol u tragovima.

~ Uputstvo za upotrebu ~

Promućkati pre upotrebe. Jedna kafena kašičica dnevno. A može i više, ali ako vam tako preporuči profesionalni zdravstveni radnik.

Može se rastvarati sa vodom ili voćnim sokom.

Vitamin C sa Quali-C sertifikatom se proizvodi u Evropskoj uniji, konkretno u Škotskoj.

~ Pogodan za vegane ~

~ Ne sadrži gluten ~

~ Klinička ispitivanja ~

Nezavisnim kliničkim ispitivanjem ustanovljeno je da se Lipolife Vitamin C absorbuje preko 6 puta bolje nego u ostalim liposomalnim suplementima vitamina C, kao i preko 8 puta bolje nego u ostalim suplementima Vitamina C.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close