NEEM GUARD 60 KAPSULA GOODCARE

Nim (Azadirachta indica) je jedan od najmoćnijih čistača krvi i detoksikanata u ajur-vedi. Na persijskom jeziku ovo drvo se zove „drvo slobode“ a u vedskim tekstovima se slavi kao SARVA ROGA NIVARINS – to jest lek protiv svih bolesti.
1.630,00 RSD

Opis proizvoda

Zahvaljujući izuzetnim antibakterijskim i antialergenskim svojstvima nim efikasno deluje protiv najvećeg broja epidermalnih poremećaja kao što su akne, psorijaza i ekcemi. Gorki alkaloidi koje on sadrži smanjuju preterani šećer u krvi i stimulišu rad pankreasa.

Drvo nima ima veliki potencijal koji obuhvata delovanje na širok spektar telesnih problema koji uključuju bolesti koje se prenose polnim putem, krvne probleme, hronične čireve, probavne i nervne smetnje, bolesti uzrokovane parazitima (malarija) i dijabetes. Odlično deluje protiv gljivica, kvasnica, bakterija, virusa, crva i glista i smanjuje naslage sala. Zahvaljujući protiv-upalnom delovanju uspešno se primenjuje kod bolova u zglobovima, mišićima i protiv groznice.

Druga dva sastojka nim garda služe da pojačaju i prošire delovanje nima i uklone neželjeni efekat na vata došu

Sastav: sprašeni list nima (Azadirachta indica), suvi ekstrakt herbe giloje, suvi ekstrakt plodova amalaki, suvi ekstrakt plodova haritaki, suvi ekstrakt plodova bibitaki.

Način upotrebe: dve kapusle ujutro na prazan stomak

Ne preporučuje se upotreba proizvoda kod trudnica, dojilja, osoba mlađih od 18 godina i osoba osetljvih na neki od sastojaka.

Uvoznik: LilaMa d.o.o. Beograd

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close