MUGI MISO 400g MUSO JAPAN

Miso sadrži enzime koji su nastali višegodišnjom prirodnom fermentacijom. Ovi enzimi poboljšavaju varenje, bolje lučenje želudačnih sokova, pa samim tim veću iskorišćenost hranljivih materija.
910,00 RSD

Opis proizvoda

MUGI MISO

Miso sadrži enzime koji su nastali višegodišnjom prirodnom fermentacijom. Ovi enzimi poboljšavaju varenje, bolje lučenje želudačnih sokova, pa samim tim veću iskorišćenost hranljivih materija. Miso sprečava razvoj kiselosti organizma tako što sprečava truljenje, pojavu gasova, nadutosti i loše varenje hrane.

Preporučuje se svakodnevno korišćenje miso paste jer pomaže snižavanju holesterola, sprečava pojavu osteoporoze, alergija, tuberkuloze, srčanih oboljenja. Takođe pomaže ženama da uspostave hormonalni balans, pušačima se preporučuje za ublažavanje loših efekata pušenja.

Miso obiluje proteinima, kompleksom B vitamina, kalcijumom, fosforom, gvožđem, kalijumom, natrijumom.

Prirodno fermentisana pasta od soje, ječma i enzima kodži.

Sastojci: Sojino zrno 58%, Ječam 29,49%, Morska so 11%, Seme kodži 0,001%, (asperegilus orizae), voda 1,5%

 

Količina: 400g

Proizvodi: Muso Ltd, Japan

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close