KOKOSOVO EXTRA VIRGIN ORGANSKO ULJE, 150g

Ekstra devičansko kokosovo ulje spada u najzdravija i najsvestranija ulja za ishranu na svetu. Sa svojim prirodnim ukusom i aromom kokosa izuzetno je za pripremu hrane i dodavanje u salate
383,00 RSD

Opis proizvoda

Ekstra devičansko kokosovo ulje je stabilna, zdrava zasićena masnoća koja nema trans-masnih kiselina, inače odgovornih za nastanak arterioskleroze i bolesti srčanog mišića.

Sadrži srednjelančane masne kiseline, kao što je laurinska, koje, prema novijim istraživanjima, ne opterećuju žuč, ne cirkulišu u krvotoku (transportuju se iz creva direktno u jetru), imaju antivirusno i antibakterijsko dejstvo i ne doprinose povišavanju holesterola u krvi.

Ovo ulje spada u najzdravija i najsvestranija ulja za ishranu na svetu.

Ovo nije rafinisano kokosovo ulje! Nije ni hidrogenizovano, ni deodorisano, niti su mu dodavani bilo kakvi aditivi.

Ekstra devičansko kokosovo ulje je 100% organsko, pravljeno isključivo od najsvežijih organski gajenih kokosa, proizvedeno tradicionalnim metodima koje filipinski farmeri primenjuju vekovima.

Kokosovo ulje pomaže da se održi normalan nivo holesterola u krvi, odlično je za dijete sa malom količinom ugljenih hidrata.

Zahvaljujući svom prirodnom ukusu i aromi kokosa izuzetno je za pripremu hrane i dodavanje u salate.

Može da se koristi umesto putera, za kuvanje, pečenje ili u namazima. Stabilnije je na visokim temperaturama od ostalih biljnih ulja.

Kokosovo ulje je odlično i za masažu i negu kože. Stvara barijeru protiv infekcija, čini kožu mekšom, sprečava stvaranje bora i staračkih fleka.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close