TRIBULUS TERRESTRIS EXTREME PRAH 90%SAPONINA WE ARE ONE 50G

TRIBULUS TERRESTRIS EXTREME PRAH WE ARE ONE 50G
895,00 RSD

Opis proizvoda

Tribulus terrestis je cvetna biljka koja raste u toplim klimatskim uslovima i tropskim regionima Evrope, južne Azije, Afrike i Australije. Zbog svojih lekovitih svojstava smatra se jednim od najjačih prirodnih suplemenata koji povećavaju snagu i obim mišića, ali ima i jak efekat na muško seksuano zdravlje.

Nove studije dokazuju direktno hormonsko delovanje moćne biljke Tribulus terrestris na hipofizu i hipotalamus, što objašnjava zašto je smatraju za afrodizijak Tribulus terrestris (babin zub) je popularna biljka koja deluje kao adaptogen i afrodizijak, a raste u suvim klimatskim uslovima u čitavom svetu. U Evropi se koristi se od antičkih vremena, ali pre svega je ostavila traga u tradicionalnoj kineskoj medicini kao afrodizijak. Posle istraživanja biljke u Istočnoj Evropi i pošto su je koristili atletičari na olimpijskim igrama devedesetih godina prošlog veka, popularnost biljke raste.

Danas je Tribulus prah tražen zato što podstiče stvaranje testosterona i budi seksualni nagon i izdržljivost. Biljka je korisna jer normalizuje rad hormona, pre svega kod osoba koje su koristile steroidne supstance, koje inače ometaju stvaranje testosterona prirodnim putem (PCT).

Aktivni hemijski spojevi tribulusa su steroidni saponini, koji se primarno nalaze u listovima. Prirodni saponini povećaju količinu luteinizirajućeg hormona (LH) a time i količinu testosterona (teoriju podupiru bugarska i ruska istraživanja, koja su dokazala delovanje tribulusa na slobodne testosterone i LH kod neplodnih muškaraca).

Tako su naučnici dokazali da Tribulus prah može da koristi muškarcima koje pate od impotencije, niskog libida i problema sa slabo kvalitetnom spermom, jer tribulus povećava proizvodnju luteinizirajućeg hormona (LH) kod hipofize, a LH podstiče testise da luče muški hormon testosteron. Konzumacijom tribulusa povećava se stepen testosterona za više od 50 posto.

Sastav: prah suvog ekstrakta biljke  Tribulus terrestris (90% sadržaja saponina)

Način upotrebe: Dnevna doza je maksimalno 1g praha uz jutarnji ili večernji obrok. Može se dodati u vodu, smuti, limunadu. 

Proizvod ne sadrži veštačke arome, boje, konzervanse i šećere.

Uvoznik: We are one d.o.o. Sombor

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close