NEERA (NERA) SIRUP , MADAL BAL, 500ml

Za ljude koji se leče gladovanjem, ili poste. Sirup Neera (Nera) Madal Bal je mešavina sirupa od četiri vrste palmi (Neera) i čistog, tamnog kanadskog javorovog sirupa, klase C+ +.
2.830,00 RSD

Opis proizvoda

Sirup Neera Tree Madal Bal je mešavina sirupa od četiri odabrane vrste palmi jugoistočne Azije (Neera) i tamne vrste čistog kanadskog javorovog sirupa, klase C +.

U saradnji sa Stenli Barouzom (Stanley Burroughs - autor knjige "Healing for the Age of Enlightenment"), ova specijalna mešavina razvijeana je tokom više godina da pre svega zadovolji potrebe ljudi koji se leče gladovanjem.

Jedna od glavnih karakteristika drveta Neera je njegov sadržaj esencijalnih minerala i elemenata u tragovima (kalijum, natrijum, kalcijum, magnezijum, gvožđe, cink, mangan).

Javorov sirup bogat je manganom i sadrži cink, dva elementa u tragovima koji praktično ne postoje u sirupu palme Neera. S druge strane, palmov sirup sadrži više kalijuma i kalcijuma, koji su veoma važni za funkcionisanje ćelija.

Kombinovano u pravim razmerama, ovo daje jedinstven sirup visokokvalitetne i uravnotežene mešavine hranljivih materija, nutrijenata, minerala i elemenata u tragovima.

Balansirane mineralne vrednosti *:
-- Gvožđe (Fe) 1,2 mg / 100 g
-- Mangan (Mn) 0,9 mg / 100 g
-- Cink (Zn) 0,3 mg / 100 g
-- Magnezijum (Mg) 15 mg / 100 g
-- Kalcijum (Ca) 75 mg / 100 g
-- Natrijum (Na) 190 mg / 100 g
-- Kalijum (K) 270 mg / 100 g

Energija: 1172 kJ na 100 g (oko 60 kcal po čaši od 2 supene kašike)

~ Proizvod prirode ~
Za proizvodnju Neera Tree Sirup koristi se samo sok odabranih stabala koja rastu prirodno bez upotrebe hemikalija. Ovaj sok se dobija s najvećom pažnjom i bez ugrožavanja kvaliteta.

~ Proizvođač ~
"Puris" AG Neuheim, Švajcarska. MADAL BAL

~ Upotreba ~
10 kašika rastvoriti u 2l vode i iscediti dva limuna. Po želji, dodati na vršak noža ljute aleve paprike ili malo rendanog ili ceđenog đumbira. Uputstvo priloženo uz proizvod.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close