MATIČNI SOK DIVLJA BRUSNICA, PLAVO, 200ml

Matični sok je čisti voćni sok dobijen prvim ceđenjem voća, koji sadrži isključivo prirodne arome i vodu iz voća. Ovaj sok zadržava sve hranljive materije, sadrži visokovredne fitoelemente, vitamine i minerale i intenzivnog je ukusa.
424,00 RSD

Opis proizvoda

Matični sok je čisti voćni sok dobijen prvim ceđenjem voća, koji sadrži isključivo prirodne arome i vodu iz voća.

Ovaj sok zadržava sve hranljive materije, sadrži visokovredne fitoelemente, vitamine i minerale, intenzivnog je ukusa i povoljno utiče na očuvanje zdravlja i podizanje energije!

Nakon branja, voće se pere, zatim presuje i sok se pasterizuje bez filtriranja.

Pasterizacija se obavlja samo nekoliko sekundi na 80 stepeni, nakon čega se sok hladi.

Matični sok je dakle sok od kvalitetnog voća koje je korišćeno brzo nakon branja, dobijen hladnim presovanjem i pasterizovan bez dodatka vode, šećera i aditiva.

Matični sok preporučuje se svima koji prirodnim putem žele da nadoknade zalihe vitamina, minerala i drugih visokovrednih elemenata zaslužnih za uravnoteženo funkcionisanje organizma.

Divlja brusnica je prirodni antibiotik, jer sprečava prijanjanje bakterija za zidove sluznica u organizmu.

Naročito je popularna za sprečavanje recidiva infekcija u urinarnom traktu. Poznato je da antibiotici unište bakterije koje su prisutne u urinu, ali deo bakterija se “sakrije” u zidove mokraćne bešike i, po prestanku uzimanja antibiotika, nastave da se šire po urinarnom traktu.

Matični sok divlje brusnice se koristi kod urinarnih infekcija, a potvrđeno je njeno dejstvo protiv E.coli i drugih patogenih bakterija koje izazivaju infekcije u mokraćnim putevima.

Zahvaljujući prisustvu bioflavonoida, sprečava i nastanak oboljenja desni, srca i krvnih sudova, ateroskleroze (suženja krvnih sudova ), komplikacija dijabetesa. Zbog svog prijatnog kiselkastog ukusa koristi se i kao sok za osveženje ili za grickanje, a posebno se preporučuje osobama koje su izložene stresu ili imaju neko oboljenje srca i krvnih sudova.

Proizvođač: Plavo d.o.o. Kopaonik

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close