VAGINALETE FEMINORMAL, RULEK, 10kps

FEMINORMAL je biljni proizvod za žene, načinjen na osnovu savremenih farmakoloških saznanja, a od aktivnih supstanci biljaka koje sinergetski ispoljavaju snažno antiupalno, antibakterijsko, antimikotično i antikarcinomno delovanje.
1.421,00 RSD

Opis proizvoda

Recepturu Feminormala osmislila je grupa lekara fitoterapeuta altajskog fitocentra „Alfit“ iz Barnaula u saradnji sa farmaceutskom kućom „Galen“. Cilj je bio da se stvori biljni proizvod na osnovu savremenih farmakoloških saznanja korišćenjem aktivnih supstanci biljaka koje sinergetski ispoljavaju snažno antiupalno, antibakterijsko, antimikotično i antikarcinomno delovanje.

Sastav proizvoda je prirodan, ne sadrži veštačke konzervanse, hemijske emulgatore i slična sredstva koja mogu nepovoljno da utiču na sluznicu osetljive regije. Potpuno prirodan sastav isključuje mogućnost intoksikacije.

~ Indikacije ~

Feminormal se preporučuje kod pacijentkinja sa problemima:
---- vaginalnih kandidijaza,
---- bakterijskih vaginoza,
---- mešovitih vaginalnih infekcija,
---- promena na sluzokoži grlića materice,
---- mioma,
---- papiloma,
---- ciste na jajnicima,
---- neplodnosti,
---- preventiva nastanka onkoloških oboljenja polne sfere.

~ SASTAV ~

Feminormal sadrži prirodne i endemske komponente altajske regije.
---- Kakao maslac,
---- prirodan pčeljinji vosak,
---- mumio,
---- ekstrakt mongolskog čaja,
---- ekstrakt ruse,
---- ekstrakt zizifore.

Mumio, tradicionalno poznat kao sredstvo izvanrednog regenerativnog svojstva, pospešuje epitelizaciju na mestu aplikacije, istovremeno pomaže suzbijanju upalnih procesa ginekološke sfere.

Ekstrakt korena mongolskog čaja je odlično sredstvo protiv svih vrsta upalnih procesa. Lokalnom aplikacijom, efikasnost delovanja mnogostruko se povećava. Takođe, koren ove endemske biljke poznat je i kao odlično sredstvo regeneracije sluzokože. Efikasno učestvuje u sprečavanju erozije sluzokože genitalnog trakta, kao i smanjenju krvarenja sitnih krvnih sudova.

Ekstrakt ruse je poznat po svom delovanju na bakterijske i gljivične infekcije (poput kandide). Smanjuje otečenost tkiva. Ekstrakt Ruse je poznat i kao snažan antioksidant sa antitumoroznim delovanjem. Deluje na papilome i sve vrste promena vezivnog tkiva genitalne sfere. Poseduje izraženo antimikrobno i antivirusno delovanje. Sprečava pojačano lučenje sekreta.

Ekstrakt zizifore umanjuje i umiruje bolove, smanjuje upalne procese, umiruje sluzokožu. Deluje spazmolitički i odlično hidrira sluzokožu.

Nosač aktivnih komponenti i ekstrakta u Feminormalu čini kakao maslac i pčelinji vosak. Oba sastojka imaju izvanredno hidrirajuće svojstvo.

~ Način upotrebe ~

2 puta dnevno 7-10 dana ili po lekarskoj preporuci

~ Način čuvanja: Čuvati na suvom mestu, ne izlagati direktnim sunčevim zracima, kao i temperaturi većoj od +25°C.

Proizvod u sebi ne sadrži veštačke plastifikatore i učvršćivače. Moguće je omekšavanje na temperaturi višoj od +25°C.

U slučaju omekšavanja supozitorija, pakovanje ostaviti u frižideru kako bi se sadržaj vratio u čvrsto stanje. Tom prilikom ne gubi svoja svojstva i ne umanjuje se delovanje Feminormala.

~ Napomena: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) preporučljivo je upotrebiti manju dozu (1/4 od predviđene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama trebalo bi da obrate posebnu pažnju.

~ Pakovanje : 10 vaginaleta.  Rok trajanja: utisnut na ambalaži. Proizvod nije lek.

~ Proizvodi: Farmaceutski zavod Galen, Barnaul, Ruska Federacija.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close