MANUKA MED UMF10+ 250G

Danas lekari antibiotike prepisuju bez ustručavanja, kao aspirin. I - sasvim ironično - propada nam imunitet. Zaboravljamo da postoje i prirodni i bezbedni antibiotici. A najukusniji među njima je MANUKA MED.
3.799,00 RSD

Opis proizvoda

Danas lekari antibiotike prepisuju bez ustručavanja, kao da su antibiotici aspirin. A kao posledicu imamo upropašćen digestivni trakt, i - sasvim ironično - umanjen imunitet.

Zaboravljamo da postoje i prirodni i bezbedni antibiotici.

A najukusniji među tim je divlji med drveta manuka mirte, naročitog čajnog drveta sa Novog Zelanda.

Manuka med ubija bakterije širokog spektra, na primer - nanet na ranu - uključujući čak i patogene stafilokoke otporne na najčešće korišćene antibiotike (Staphylococcus aureus MRSA), pa čak i grozne nekrozne fasciitis bakterije koje jedu meso.

Novi Zeland je idealna zemlja za proizvodnju zdrave hrane sa svojim bujnim pašnjacima, plavim nebom, čistim vodama, čistim vazduhom i stručnjacima iz celog sveta.

NZ Health Naturalli je osnovao novozelandski farmaceut imenom Richard Turnball, sa preko 22 godina iskustva u farmaceutskoj industriji.

Ovaj ukusni Manuka med proizvod je iz nektara cvetova pacifičkog endemskog drveta koje raste divlje u suvim oblastima duž okeanske obale Novog Zelanda.

To drvo se zove Manuka mirta (Leptospermum scoparium), naročito čajno drvo. Domoroci, Maori, zovu ga manuka ili kahikatoa.

Ovaj med ima manuka faktor (UMF) sertifikat od 15+, vrlo visok standard koji obezbeđuje kvalitet, čistoću i garantuje prirodne markere polena i nektara manuka mirte u ovom jedinstvenom medu sa Novog Zelanda.

Novozelandski Manuka med ima poseban, karakterističan, jedinstven ukus ali se ipak može uživati u njemu kao u svakom drugim jestivom medu. Namazan na hleb ili tost, rastvoren u toploj vodi kao blag a izuzetno zdrav napitak. Ili kao dodatak čaju, naravno.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close