ULJE VANILA, ETERRA, 10ml

Miris vanile...asocijacija na neku poslasticu, kolače ili sladoled...i odmah se bolje osećamo. Vanila baš to i radi, pruža trenutnu utehu i vrlo brzo popravlja raspoloženje, i zato se koristi za smanjenje simptoma anksioznosti i depresije, i za bolji san.
850,00 RSD

Opis proizvoda

Ako imate problem da se opustite i zaspite, stavite komadiće vate natopljene vanilom oko jastuka ili isprskajete jastučnicu i lakše ćete zaspati. Mirisanje vanile može pomoći i kod gubitka težine, jednostavno ste zadovoljniji i manja je žudnja za hranom.

Opuštajući efekat je koristan i kod išijasa, bolova u mišićima i zglobovima, blaga masaža sa uljem u koje ste dodali par kapi vanile smanjuje grčeve i bol. Može pomoći i u regulisanju menstruacije i nelagodnosti koju izaziva. Smanjuje osećaj mučnine, pomaže u toku prehlada jer spušta telesnu temperaturu i kao antiseptik dodatno pomaže u bržem oporavku.

Etarsko ulje vanile ima u sastavu preko 200 antioksidanasa, i revitalizirajuće deluje na kožu i kosu. Stavite par kapi u svoju kremu, korisna ja protiv dehidracije kože, stvaranja bora i staračkih pega na koži, koja postaje mekša, glatka i sjajnija. Koristi se i za tretmane ožiljaka i posledica opekotina. Možete u svoje maske za kosu, ili ulja dodati i par kapi etarskog ulja vanile, kosa će biti lepršava i sjajnija.

Još nešto lepo i slatko budi miris vanile, pojačava seksualnu želju, tako što utiče na pojačano lučenje testosterona kod muškaraca, i ima generalno relaksirajući efekat, te zato kod impotencije, frigidnosti i drugih disfunkcija pomaže.

I zato, posle napornog radnog dana, priredite sebi kupku ili masažu sa etarskim uljem vanile, ostavićete stres iza sebe, budite nežni prema sebi i uživajteje dodat.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close