ULJE RUŽA, ETERRA, 5ml

Esencijalno ulje ruže jedno je od nadragocenijih i najpoznatijih u svetu: da bi se dobio jedan kilogram ovih dragocenih materija potrebno je četiri tone ruža. Tradicionalno se koristi kao osnovni sastojak tonika koji poboljšavaju cirkulaciju, jak je an
1.265,00 RSD

Opis proizvoda

Esencijalno ulje ruže jedno je od nadragocenijih i najpoznatijih u svetu: da bi se dobio jedan kilogram ovih dragocenih materija potrebno je četiri tone ruža.

Tradicionalno se koristi kao osnovni sastojak tonika koji poboljšavaju cirkulaciju, jak je antioksidans i pravi je melem za zrelu kožu.

Ružine latice sadrže eterična ulja, tanine, šećer, limunsku, jabučnu, vinsku i ćilibarnu kiselinu i niz aromatičnih supstanci. Miris ružinog drveta poznat je kao senzualni miris koji utiče na hormone, podiže samopouzdanje i ima blago afrodizijačko dejstvo.

Eterično ulje ruže podstiče regeneraciju kože i dragoceni je dodatak u tzv. anti-age kozmetici. Izvrsno je za zrelu i suvu kožu, mada može da se koristi za sve tipove. Čim se pojave prve sitne bore, ružino ulje koristite da biste sprečili isušivanje kože i gubitak elastičnosti.

Esencija ruže sadrži visok nivo vitamina C, za koji je poznato da izbeljuje kožu i suzbija posledice poremećaja u pigmentaciji. Ružino ulje ima terapeutsko dejstvo i koristite ga da biste smanjili pa i uklonili tragove koje ostavljaju bubuljice i akne. Isto tako, jača desni i koren kose. Pomaže kod popucalih kapilara, ekcema, opekotina, ali i raznih infekcija: herpesa, čireva, kao i vaški...

Pomaže da se regulišu hormonski poremećaji, uključujući neredovne menstruacije, preterano menstrualno krvarenje i problemi sa matericom, PMS-om i natečenim dojkama, kao i problemi u menopauzi.

Poznato je da je snažan afrodizijak jer pojačava libido i pobuđuje osećaj romantike, a mnogi tvrde da ih je ovo ulje spaslo od frigidnosti i impotencije.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close