RECOVERY FLASTERI SA FREKVENCIJAMA 6KOM

Flasteri sa frekvencijama RECOVERY sadrže kombinaciju frekvencija za ublažavanje i otklanjanje energetskih blokada koje prouzrokuju upale i bolove (bilo hronične ili akutne). Flaster se koristi kao privremena tetovaža i stavlja se direktno na bolno mesto.
4.433,00 RSD

Opis proizvoda

***DOSTAVA 300 RSD ZA CELU SRBIJU***

Flaster sa ~ FREKVENCIJAMA RECOVERY ~ sadrži kombinaciju frekvencija za ublažavanje i otklanjanje energetskih blokada koje prouzrokuju upale i bolove (bilo hronične ili akutne), kroz ubrzavanje prirodnog procesa samoisceljenja.

Flaster se koristi kao privremena tetovaža i stavlja se direktno na bolno mesto.

Deluje 5-10 dana. Pakovanje sadrži 6 flastera.

  • 100 % prirodne frekvencije
  • Vodootporni
  • Bez nuspojava
  • Bez mirisa
  • Nisu transdermalni
  • PODSTIČU PROCES SAMOISCELJENJA
  • UKLANJAJU ENERGETSKE BLOKADE
  • STIMULIŠU AKUPUNKTURNE TAČKE
  • UNAPREĐUJU SPORTSKE PERFORMANSE PRIRODNIM PUTEM

Kako flasteri funkcionišu?

Flasteri sa frekvencijama RECOVERY su sami po sebi pasivna kvantna tehnologija, koja se aktivira u kontaktu sa kožom. Ljudsko telo proizvodi energiju koja je dovoljna da se frekvencije iz flastera aktiviraju i “rašire” po telu.

Prema zakonima kvantne fizike, naše ćelije reaguju na njih, vraćajući se time u ravnotežu i u optimalno stanje

Energetske blokade u vidu bolova, upala, hroničnih bolova, degenerativnih promena

Flaster može efikasno delovati na energetske blokade koje prouzrokuju bol (bilo hronični ili akutni), upalu mišića, tkiva i zglobova. Flaster nalepite direktno na mesto energetske blokade, a u slučaju jakog inteziteta koristite više flastera istovremeno (do deset).

U slučaju hroničnih blokada preporučuje se upotreba više flastera istovremeno, u periodu od nekoliko nedelja Najbolje je krenuti sa dva ili tri, u zavisnosti od mesta i intenziteta. Kao što se ne javlja u trenutku, hronične blokade ni ne prestaju preko noći, pa telu obično treba veća količina frekvencija na duži vremenski period. Velika prednost flastera sa frekvencijama je to što podstiču organizam na samoisceljenje, što je jedino pravo rešenje za hronične blokade.

Energetske blokade organa za disanje

Kod energetskih blokada koje ometaju rad organa za disanje najbolje je flastere nalepiti na akupunkturnu tačku na plućnom meridijanu LU1 koja se nalazi ispod ramena na prednjem delu tela i na tačku KI27 ispod ključne kosti.

Postoperativni tretman i oporavak

Upotreba flastera Recovery se preporučuje nakon operacije, jer frekvencije mogu da stimulišu stvaranje kolagena, omogućavajući mekim tkivima i ranama brže zaceljenje i zarastanje. Jedan ili više flastera nalepiti blizu rane, a nikada direktno na nju. U slučaju većih intervencija, preporučuje se nekoliko flastera istovremeno, u periodu od nekoliko nedelja.

Podrška imunom sistemu

Za jačanje imuniteta najbolje je da zalepite flastere na aku tačke koje stimulišu odbrambeni sistem. Akupresurna tačka B36 nalazi se između lopatice i kičme, tačka B38 je dva rebra niže, a tačka ST36 četiri prsta ispod kolena. Flaster možete nalepiti i na tačku CV17 na grudima, koja kontroliše otpornost tela i istovremeno smanjuje strepnje i teskobe.

Sport i performanse mišića

Recovery flaster može poboljšati fizičke sposobnosti organizma: može povećati mišićni performans, izdržljivost i omogućiti brži oporavak nakon težih treninga. Dan ranije nalepite flaster direktno na mišić koji je pod najvećim opterećenjem. Za bolji protok kiseonika možete nalepiti flaster na meridijan pluća – tačku LU1, a za dužu izdržljivost – na meridijansku tačku besmrtnosti ST36, četiri prsta ispod kolena sa spoljne strane noge.

Kombinovanje sa drugim flasterima i terapijama

Kombinacija različitih vrsta flastera sa frekvencijama može dati još efikasnije rezultate, tako da možete slobodno da kombinujete flastere B.E. Well i Recovery, kako međusobno, tako i sa drugim terapijama. Posebno značajno može biti kombinovanje Recovery i B.E.Well flastera za postizanje dobrih rezultata u sportu – Recovery može omogućiti maksimalan performans, dok B.E.Well daje energiju i poboljšava fokus.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close