LIPOSOMALNI VITAMIN C U LECITINU SA DODATKOM EKSTRAKTA ŠIPURKA, LI-POTIO C, 200g

U proizvodu Li-Potio C, liposomalni vitamin C je zaštićen mikročesticama fosfolipida. Te čestice se lako sjedinjavaju sa ćelijskom membranom u ljudskom telu. Višestruko se povećava efikasnost vitamina C i dostiže 92%, tj skoro potpunu bioraspoloživost.
2.520,00 RSD

Opis proizvoda

Iskustva proistekla iz ispitivanja delovanja uvećanih doza (megadoza) vitamina C, rađena u prestižnim klinikama, nedvosmisleno su pokazala njegov veliki uticaj na ukupno poboljšanje zdravlja ljudi, usporavanje procesa starenja i produženje životnog veka.

Pored ekstrakta šipka, u proizvodu Li-Potio C, sam vitamin C je u obliku soli limunske kiseline, tj natrium askorbata. To je jedini oblik vitamina C koji čovek može resorbovati u većoj i velikoj meri, pogotovu ako je vitamin zaštićen liposomima, fosfolipidima.

U proizvodu Li-Potio C, vitamin C je zaštićen mikročesticama fosfolipida. Te čestice se lako sjedinjavaju sa ćelijskom membranom u ljudskom telu. Višestruko se povećava efikasnost vitamina C i dostiže 92%, tj skoro potpunu bioraspoloživost.

Pored vitamina C u obliku natrium askorbata, ovaj proizvod sadrži maksimalno moguću dozu ekstrakta šipka koja je riznica vitamina C, E, K, minerala, flavonoida, karotina…

Tu je i lecitin soje bez GMO koji poboljšava apsorpciju vitamina A, D, i E a sprečava nagomilavanje masti na zidovima krvnih sudova i jetre. Takođe, učestvuje u izgranji nervnih ćelija, neurona i poboljšava pamćenje i opštu vitalnost…

Prirodni zaslađivač od biljke stevie posebno je namenjen dijabetičarima i osobama sa povećanim pritiskom, a deluje i antibakterijski i protivgljivično.

Zatim, u proizvodu Li-Potio C (aka lipotio C), sastojak je i jedan od najjačih atiosksidanta, vitamin E.

~ Kako efikasno koristiti LI-POTIO C? ~

~ osobe koje žele da podignu nivo svog zdravlja, 1-2 kašičice (dozerka od 5g) dnevno,

~ osobe sa težim oboljenjima, 3 kašičice dnevno,

~ do 3 kašičice (doze) dnevno, tokom godinu dana, potpuno se revitalizuje organizam, obnovi kolagen, arterije (zbog čega se u velikoj meri smanjuje rizik od srčanog i moždanog udara),

~ aktivni i rekreativni sportisti, do 3 kašičice dnevno.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close