FORMULA ZA MUŠKARCE 90TAB RULEK

Svojim sastavom, ovaj lekoviti fitokompleks ima široki spektar delovanja na organizam muškarca: antiupalno dejstvo na prostatu, poboljšava lučenje i balans muškog polnog hormona (testosterona), sprečava nastanak i razvoj adenoma prostate, jača potenciju.
3.346,00 RSD

Opis proizvoda

Svojim sastavom, ovaj lekoviti fitokompleks ima široki spektar delovanja na organizam muškarca: antiupalno dejstvo na prostatu, poboljšava lučenje i balans muškog polnog hormona (testosterona), sprečava nastanak i razvoj adenoma prostatejača potenciju. Uz sve navedeno, poboljšava regeneraciju ćelija sluzokože, jača imunitet i snagu muškog organizma.

Tehnolozi kompanije Art Life su stvorili fitokompleks Formula za muškarce којi ima za cilj rešavanje čestih problema i poremećaja u funkcionisanju organizma muškaraca, kao što su: prostatitis, adenom prostate, impotencija, disbalans hormona testosterona) i sl.

~ SASTAV ~

Testerasta palma (Serenoa Repes Berior) – deluje antiupalno  na prostatu. Korišćenje  preparata koji sadrži materije ove biljke pomaže izlučavanju mokraće i smanjenju veličine adenoma.

Afrička šljiva (Pugeum Africanum) – otklanja smetnje pri mokrenju. Ima antiupalno dejstvo na tkivo prostate i poboljšava njen rad. Sprečava stvaranje rana i razvoj adenoma.

Peršun – preporučuje se kod upalnih procesa prostate, kamena u bubregu i mokraćnoj bešici, pri suvišnoj količini tečnosti u organizmu.

Cink – korišćenjem ovog fitokompleksa sprečava se nedostatak cinka u organizmu. Nedostatak cinka može dovesti do smanjnog lučenja testosterona, izazivati pojavu i razvoj impotencije, kao i neplodnost.

Seme bundeve – ulje semenki bundeve se koristi za lečenje povećane prostate (hiperplazije). Seme bundeve sadrži  bogati izvor nezasićenih masnih kiselina, pre svega alfa linolenske i oleinske kiseline, koje često nedostaju ishrani. Odličan je izvor biljnih sterola koji povoljno utiču na reprodukciju. Sadrži i beta karotin, vitamin E i kalijum. Karotenoidi, omega-3 masne kiseline i cink, odgovorni su za blagotvorno delovanje semenki bundeve na prostatu, a cink iz semenki čuva gustinu kostiju. Seme bundeve veoma je bogato magnezijumom, manganom, fosforom, gvožđem, bakrom, cinkom, vitaminom K i proteinima. Korisno je u održavanju funkcije prostate, pomaže kontrolisanje pražnjenja bešike, a deluje i kao regulator hormonskog balansa, kao i antioksidanse koji smanjuju nivo slobodnih radikala u telu i sprečavaju nastanak kancerogenih ćelija.

~ 1 tableta od 0,5 gr sadrži ~

---- Palma puzavica (Serenoa Repes Berior), Testerasta palma – 50 mg
---- Peršun (list) – 25 mg
---- Afrička šljiva (Pugeum Africanum) kora – 20 mg
---- sadržaj beta sitosterola – 2 mg
---- Bundeva (seme) – 20 mg
---- Cink (cink-citrat) – 3,8 mg

~ Теrapijske indikacije ~
----
Za uspostavljanje balansa muških polnih hormona.
---- Prostatitis, uretritis.
---- Adenom prostate.
---- Za poboljšanje potencije.
---- Za poboljšanje radne sposobnosti i opšteg stanja organizma muškaraca.

~ Nаčin primene ~

Uzimati 1-3 tablete, 1-3 puta dnevno uz obrok.
Pozitivni efekti terapije se javljaju nakon oko 20 dana redovnog uzimanja preparata. Terapija se može produžiti (na 3 do 6 meseci) u skladu sa individualnim potrebama, ili se terapija, u slučaju potrebe može ponaviti nakon 2 meseca.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close