BIODIHIDROKVERCETIN (TAKSIFOLIN) 13G, BAJKALSKA LEGENDA

Biodihidrokvercetin je najsnažniji prirodni antioksidant, poznat još i pod imenom vitamin P. Proizvod Bajkala, najčistijeg dela naše planete. Dobija se monokristalizacijom iz živih vrhova korena sibirskog ariša (Larix sibirica).
9.495,00 RSD

Opis proizvoda

To je najsnažniji prirodni antioksidant.

Biodihidrokvercetin, bio-di-hydro-quercertin, to je taksifolin, flavonoid, izuzetan antioksidant, poznat još i pod imenom vitamin P.

Biodihidrokvercetin sa Bajkala, dobija se iz samih krajeva, živih vrhova korena sibirskog ariša (Larix sibirica). Na možda poslednjoj ekološki najčistijoj lokaciji naše planete, vrlo skupim biohemijskim procesom separacije i monokristalizacije, dobija se dihidrokvercetin čistoće 96-98%, i to je najbolji biodihidrokvercetin - taksifolin na tržištu.

Ipak, u ovom proizvodu glavna stvar nije čistoća sirovine već njena monokristalizacija. Dihidrokvercetin iznenađujuće lako stvara polimerne lance. To je problem. Njegovi molekuli sa svojim hidroksilnim grupama se vrlo aktivno vežu zajedno. Dakle, postaju vrlo dugi molekuli koji ne mogu prodreti iz hrane u telo kroz zidove creva.

Osnovni i najteži zadatak u ovom tehnološkom procesu je stvaranje dihidrokvercetina u kojem je svaki molekul odvojen od drugog. Jedino takav molekul će prodreti u ćelijsku membranu i delovati na ćelijskom nivou.

Ovakav dihidrokvercetin naziva se monokristalnim.

Iako možda možete da se zadovoljite sa ovom definicijom, međutim to nije kraj:

Ne možete očekivati da je dihidrokvercetin jeftin. Dihidrokvercetin ne može biti tabletiran. U procesu presovanja iznenađujuće se lako polimerizuje. Efikasnost idealne sirovine se presovanjem smanjuje 22 puta.

Dihidrokvercetin se ne može rastvoriti u vodi. (Ali se u alkoholu lako rastvara)

To je najsnažniji prirodni antioksidant.

Dihidrokvercetin ne daje trenutni efekat, iako postoje ljudi koji prilično brzo osećaju njegovu primenu. Ali to su uglavnom stariji ljudi.

Treba napomenuti da se i van Rusije zna za dihidrokvercetin i da se dugo već koristi. Poznat je još pod nazivom taksifolin i dobija se iz ružinih latica i drugih izvora, ali to i tada značajno povećava njegovu cenu. Čak i tada predstavlja antioksidant za bogate.

Dihidrokvercetin (taksifolin) postaje popularan širom sveta. U Evropi i Americi dihidrokvercetin se koristi u kozmetičkoj industriji kao sredstvo podmlađivanja.

U Japanu nakon nesreće u nuklearnoj elektrani, uzimanje dihidrokvercetina postalo je obavezno za tamošnje radnike.

Način upotrebe: Jedna kafena kašičica (70miligrama) je doza za odrasle. Rastvoriti u ustima ili u čaši vode na sobnoj temperaturi. Uzimati jednom dnevno, pola sata pre obroka, ili sat ipo nakon. Blago je gorkog ukusa, podseća na četinare sa čijih korena se dobija.

Tretman: Traje maksimum dva meseca a onda je neophodan prekid od takođe minimum dva meseca. Radi potpune preventive, tretman ponoviti tri puta godišnje. Pakovanje je dovoljno za jedan tretman.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close