ENERGIJA ALTAJA, RULEK, 20g

Energija Altaja je čajna mešavina najvrednijeg lekovitog bilja koje raste na području nepregledne i netaknute prirode sibirskog Altaja.
430,00 RSD

Opis proizvoda

Altajske planine lokalno stanovništvo u šali zove "naša apoteka". To je na Kugli zemaljskoj, jedna od poslednjih nezagađenih oaza, u kojoj raste retko endemsko lekovito bilje, koje po svojoj čistoći, naravno, daleko prevazilazi standarde čak i organski uzgajanog.

Upravo najvrednije lekovite biljke koje rastu na području Altaja nalaze se u mešavini biljnog čaja Energija Altaja.

~ Terapijske indikacije ~

Zahvaljujući bogatstvu biološki aktivnih supstanci, vitamina, kao i izraženoj podršci imunosistemu našeg tela, ovaj čaj deluje na tonus organizma. Odnosno, on pojačava opštu otpornost organizma - jača imunitet, daje energiju i elan.

On je i odličan "čistač" organizma, detoksikans. A deluje i kao antioksidans. Antioksidansi sprečavaju štetne efekte procesa oksidacije u organizmu za koje se smatra da su jedan od uzročnika mnogih hroničnih bolesti savremenog sveta.

Čaj "Energija Altaja" posebno se preporučuje:
---- Osobama u periodima akutnih respiratornih i virusnih infekcija (grip, prehlada, viroza) koje se odlikuju kašljem, kijanjem, glavo-boljom, gušoboljom, malaksalošću;

---- U međusezonama, npr. prelazak  iz jeseni u zimu, iz zime u proleće, kada treba osnažiti organizam i omogućiti prilagođavanju novim vremenskim uslovima.

---- Osobama koje su izložene povećanom fizičkom i umnom naporu, npr. studenti i đaci, sportisti, osobe čiji posao iziskuje ovu vrstu napora;

---- Osobama smanjene vitalnosti, npr. starije osobe, osobe koje se oporavljaju nakon bolesti.

Kako mu i samo ime kaže, čaj Energija Altaja podiže energiju, pa je idealan da se, kao zdravija zamena, pije umesto kafe tokom dana, kad god osetite pad energije.

U izvanrednom ukusu i aromi čaja Energija Altaja mogu da uživaju i deca i odrasli, bez ograničenja.

~ Sastav ~

U sastav čaja Energija Altaja ulazi sledeće lekovito bilje:
---- badan
---- carska biljka (zlatan koren)
---- crveni koren
---- majčina dušica
---- prorašljika
---- pasji trn – oblepiha(plod)
---- brusnica (plod).

~ Način primene ~
1 filter kesicu
 preliti sa 200ml kipuće vode. Ostaviti da odstoji 10-15 minuta i popiti.

Može se koristiti više puta u toku dana.

Shodno potrebi doza se može povećati.

Za minimalni period korišćenja, preporučuje se primena ovog fitokompleksa 3 meseca, nekoliko puta godišnje. Period upotrebe se može produžiti u zavisnosti od vrste i obima oboljenja koje se tretira.

~ Pakovanje ~ 10 kesica po 2 grama.

~ Kontraidikacije ~
Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti na neke od sastojaka biljaka.

~ Napomena ~ Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) potrebno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporučene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama trebalo bi da obrate posebnu pažnju. Proizvod nije lek.

~ Proizvođač ~ Farmaceutski zavod Galen, grad Barnaul, Altaj, Ruska Federacija.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close