STRATH SIRUP 250ml

Eliksir vitalnosti i dugovečnosti Strath ima višestruko blagotvorno delovanje na široki spektar zdravstvenih stanja. Doprinosi jačanju imuniteta, pomaže u borbi protiv svakodnevnog umora i stresa te poboljšava opšte stanje organizma. Njihov sastav je 100%
1.669,00 RSD

Opis proizvoda

Jeste li se ikada osetili toliko iscrpljenim da vam se u isto vreme jave vrtoglavica i odzvanjanje u ušima? Ako da, patite od problema koji se stručno naziva Menièreov sindrom. Sada se sigurno pitate, zašto je ovo bitno?

Osnivač Bio Stratha, Fred Pertalozzi, patio je od istog sindroma koji je uspešno izlečio sirupom od ekstrakta raznih vrsta biljaka. Danas se ovaj sirup prodaje u više od 1.5 miliona flašica širom sveta i zove se Strath, a poznat je po svojim izvrsnim rezultatima za podizanje imuniteta i opšti osećaj zdravlja. Strath je jedini potpuno prirodan dodatak ishrani čija je delotvornost dokazana u preko 30 studija, prisutan je na tržištu već 50 godina. Kako bismo vam približili o kakvom se proizvodu radi, dovoljno je da navedemo da Strath  sadrži preko 61 vitamin, a pored toga i minerale koji pomažu u jačanju otpornosti organizma svakog čoveka bez obzira na starost.

Eliksir vitalnosti i dugovečnosti Strath ima višestruko blagotvorno delovanje na široki spektar zdravstvenih stanja. Doprinosi jačanju imuniteta, pomaže u borbi protiv svakodnevnog umora i stresa te poboljšava opšte stanje organizma. Njihov sastav je 100% prirodan. Delotvorne su i za održavanje hemogoblina kod trudnica, kao i povećanje koncentracije i pamćenja školaraca, poslovnih ljudi, ali i osoba starije dobi. Iznimne rezultate koje Strath postiže potvrđuje preko 30 kliničkih studija provedenih među osobama raznih godišta i različitih simptoma bolesti i poremećaja: od jačanja imuniteta tokom epidemije gripe do ublažavanja poremećaja koncentracije kod dece (ADHD sindrom), kao i povećanja fizičke izdržljivosti.

 

3 puta dnevno po 1 kafenu kašičicu pre jela. Deca starija od 12 godina polovinu doze. Deca mlađa od 12 godina ne bi trebalo da koriste. Tretman traje 4-6 nedelja.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close