EPSOM SOLI GEL, SHIRKO, 500ml

Mnogi potencijalni korisnici Epsom soli jednostavno nemaju vremena da se kupaju u kadi ili imaju samo tuš kabinu i uskraćeni su za blagodeti epsom kupki. Oni mogu da koriste Epsom soli gel kao konforan način za snažnu detoksikaciju organizma.
609,00 RSD

Opis proizvoda

Nakon radioaktivnog zračenja delova tela  (prelomi, mamografija, snimanje zuba i sl.) i u cilju sprečavanja radioaktivnih materijala da se stacioniraju i migriraju u telu, možete pomoći vašem telu da  se detoksikuje izlučivanjem produkata kontaminacije. Kako? Jednostavno, naša je koža glavni organ za eliminaciju toksina.

Osim terapijskih kupanja u epsom solima u prilici smo dakoristimo i konforniju varijantu pomoću epsom soli gela.

~ NAČIN UPOTREBE ~

Natopite gel u navlažen sunđer i utrljavajte na oprano ugrejano telo 5 do 15 minuta. Telo će odmah kao kod balneoloških kupki upijati jone magnezijum sulfata. Isperite telo toplom vodom i osušite frotirom.

 ***

Ako želite da se detoksikujete od: izloženosti teškim metalima, ugljenikovim jedinjenjima (ugljen monoksid, smog), insekticida, pesticida, herbicida iz hrane, sprejova, dezodoransa, antiperspiranata, ako ste izloženi niskim nivoima elektromagnetnog i jonizujućeg zračenja možete povremeno koristiti ove načine detoksikacije u cilju prevencije organizma od kontaminacije.

Dok utrljavate gel u zagrejano telo možete u gutljajima piti tople čajeve ili alkalizovati svoje telo gutljajima rastvora - ½ kašičice sode bikarbone u čaši tople vode. Vaša iskustva će sigurno biti prijatna.

 ~ Za detoksikaciju od ~
    --- Rentgenskih  zračenja delova tela
    --- Mamografije
    --- Antiperspiranata
    --- Dezodoransa, farbi za kosu
    --- Sprejeva, osveživača prostorija
    --- Nikotina,  smoga, polena
    --- Herbicida iz hrane

 ~ Dejstvo epsom soli gela ~
--- Razbija uporne masne naslage i smanjuju nivo  kortizola, hormona koji skladišti salo i utiče na rad srca
--- Smanjuje oticanje nogu i zglobova
--- Smanjuje oticanje proširenih vena na nogama
--- Čisti lice od kancerogenih supstanci iz kozmetičkih proizvoda

Pakovanje: 500ml

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close