SREBRNA VODA 15ppm, MAXLAB, 500ml

Koloidna srebrna voda Maxlab deluje antimikrobno i blagotvorno na infekcije i upale grla i desni. Pogodna je za higijenu intimnih delova tela, kao i za higijenu kože stopala. Staklena ambalaža čuva svežinu i originalan sastav proizvoda.
625,00 RSD

Opis proizvoda

Koloidna srebrna voda Maxlab deluje antimikrobno i blagotvorno na infekcije i upale grla i desni. Efikasno neutrališe neugodne mirise koje potiču od razvoja bakterija.

Pogodna je za higijenu intimnih delova tela, kao i za higijenu kože stopala.

Staklena ambalaža čuva svežinu i originalan sastav proizvoda

Blagotvorna u slučaju akni, bubuljica i ekcema. Dugotrajno antimikrobno delovanje, blagotvorna kod upala i infekcija.

Koloidna srebrna voda Maxlab se proizvodi nehemijskim, elektrodisperznim postupkom, pomoću ultračistog srebra u ultračistoj redestilovanoj vodi.

Po hemijskom sastavu, to je čista redestilovana voda koja sadrži submikroskopske klastere srebra. Klasteri su fizičkohemijski fenomen i predstavljaju sitne čestice sačinjene od više atoma ili molekula.

To znači da su atomi srebra u koloidnoj srebrnoj vodi grupisani u naelektrisane čestice veličine do 30 nanometara. Ove sitne, pozitivno naеlektrisane čestice srebra su okružene negativno naelektrisanim hidroksilnim grupama i "raspršene" u redestilovanoj vodi.

Ukupno naelektrisanje, koje te čestice nose, naziva se još i zeta potencijal.

Pored hidroksilnih grupa koje okružuju klaster srebra, u okruženju se grupišu molekuli vode pod dejstvom elektrostatičkih sila i vodoničnih veza. Specijalnim postupkom se postiže visoka stabilnost, trajnost i visoka čistoća proizvoda.

~ Lekovita dejstva koloidnog srebra ~
Koloidno srebro, kao preventivno sredstvo, u organizmu formira rezervni imunološki sistem, čuva T-limfocite i obavlja deo njihovog posla. Lekovita dejstva koloidnog srebra su mnogobrojna:
    -- Blagotvorno deluje na poremećaj imunog sistema.
    -- Štiti organizam od infekcija, virusa, bakterija i gljivica.
    -- Blagotvorno deluje kod akni, bubuljica, ekcema i seboreje.
    -- Antimikrobno i blagotvorno deluje na infekcije i upale grla i desni.
    -- Deluje protiv virusnog ili bakterijskog zapaljenja desni, krajnika, ždrela i bronhija.
    -- Deluje protiv infekcija usne duplje (kandida, streptokoke, stafilokoke, itd.).
    -- Uklanja stomačne probleme, infekcije želuca i creva izazvane virusima, bakterijama i gljivicama (kandida, ešerihija, salmonela, stomačni grip, itd.).
    -- Deluje na infekcije bubrega, urinarnih puteva i mokraćne bešike.
    -- Deluje na brže zarastanje rana i teških opekotina.
    -- Pogodna je za higijenu intimnih delova tela, kao i za higijenu kože stopala.
    -- Efikasno neutrališe neugodne mirise koje potiču od razvoja bakterija.
    -- Uklanja neprijatan miris nogu i "atletsko stopalo".
    -- Uklanja perut i smanjuje opadanje kose.
    -- Smanjuje rizik od nastanka karijesa.
    -- Uklanja neprijatan miris iz usta i uništava mikroorganizme u usnoj duplji.
    -- Čini zube čistijim, beljim i bez ružnih naslaga.

Na Tehnološkom fakultetu u Novom Sadu je vršeno ispitivanje delovanja koloidne srebrne vode Maxlab na bakteriju Ešerihija Koli. U ispitivanju je koloidna srebrna voda razblažena vodom za piće do koncentracije srebra od 0,1 ppm (0,1 mg/l), koja je zagađena bakterijama. Broj bakterija u ml je bio preko jednog miliona, a nakon delovanja koloidnog srebra koncentracije samo od 0,1 ppm uništeno je 99,9999% ove bakterije. Ovo je još jedan dokaz efikasnosti srebrne vode Maxlab u borbi protiv bakterija.

~ Primena koloidnog srebrna u stomatologiji ~
Na Departmanu za mikrobiologiju, njujorškog Univerziteta za medicinu i stomatologiju, vršena su mikrobiološka ispitivanja uticaja koloidnog srebra i jedinjenja srebra na bakterije prisutne u usnoj šupljini i u karijesu zuba. Pokazano je da koncentracija koloidnog srebra od 10 do 20 ppm deluje momentalno inhibitorno na sve ispitivane bakterije. Dužim delovanjem koloidnog srebra od 15 ili 20 ppm sve navedene bakterije bi bile eliminisane. Prema tome, prisustvo koloidnog srebra u usnoj duplji smanjuje rizik od nastanka karijesa.

~ Primena koloidnog srebra u kozmetici ~
Često se postavlja pitanje zašto je neka krema bolja od druge, ili šta je to što je potrebno da uradite da bi koža izgledala mlađe, lepše. Nažalost živimo u vremenu kada su reklame te koje vas vuku do proizvoda. Većina tih krema su veoma lošeg sastava a često opasne po vaše zdravlje. Koža upija sve što na nju nanosimo. Ljudi se jako plaše nešto da popiju, ali se veoma lako opredeljuju da na sebe namažu bilo šta.

Koloidna srebrna voda blagotvorna je u slučaju akni, bubuljica i ekcema. Dugotrajno antimikrobno deluje i blagotvorna je kod upala i infekcija.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close