MAGNEZIJUM HLORID GEL 250ML SHIRKO

Vise od 90% ljudi ima nedostatak magnezijuma. Evo načina da ne budete među njima! Mg hlorid gel je prirodni mineral koji pomaže kod bolova u vratu i leđima, ukočenosti zglobova i upale mišića.
547,00 RSD

Opis proizvoda

Magnezijum hlorid gel pokazao se uspešnim kod ublažavanja depresije, nesanice, glavobolje, astme, aritmije srca i raznih drugih tegoba. Najbolji način unosa magnezijuma je kroz kožu, transdermalno, tada magnezijum biva upijen u neizmenjenom obliku.

Masažom opuštate telo, povećavate hidrataciju kože, smanjujete upale i rizik od srčanih oboljenja, a jačate koštani sistem. Masažom gela kroz kožu unosimo magnezijum na najbezbedniji način.
Oni koji ne znaju, ispijanjem ili tabletnim unošenjem magnezijum rizikujete oštećenje jetre i bubrega.
Budite zdravi negovani, a Vaše telo će Vam biti zahvalno na tome!

O MAGNEZIJUM HLORID GELU
Pre upotrebe pažljivo pročitajte ovo Uputstvo i sačuvajte ga, možda ćete poželeti ponovo da ga čitate.

Magnezijum je sve manje zastupljen u hrani zbog korišćenja veštačkih đubriva i pesticida, time se uništava prirodni sastav zemljišta lišavajući nas mnogih esencijalnih minerala. Savremena hrana je rafinisana, čak do 99% magnezijuma biva uklonjeno iz hrane. Nažalost, čak i oni među nama koji pokušavaju da slede dobro izbalansiranu ishranu verovatno imaju manjak ovog minerala. Deficit magnezijum je jedan od najčešćih problema u industrijalizovanoj ishrani čoveka.

Oralni unos magnezijum manje je pogodan zbog laksativnog efekta i opterećenja bubrega i jetre tako da je najbezbedniji i najlakši način transdermalno unošenje (apsorpcijom kroz kožu). To je brz i pogodan način za snabdevanje tkiva i ćelija visokim dozama magnezijum u najprihvatljivijem obliku za naše zdravlje.

Magnezijum je mineral podmlađivanja. Sa starenjem se smanjuje sposobnost apsorpcije. Degeneraciju karakteriše akumulacija kalcijuma i gubitak magnezijum u ćelijama. Naši organi i tkiva kalcifikuju i akumuliraju kalcijum u telu što dovodi do preranog starenja. Poboljšava gustinu kostiju i smanjuje rizik od osteoporoze, smanjuje fizičku iscrpljenost i stres. Čak i blagi nedostatak magnezijum može izazvati manjak serotonina i izazvati depresiju, nervozu, agresivnost.

Magnezijum ima umirujuće dejstvo na nervni sistem, pomaže kod nesanice, anksioznosti, razdražljivosti, glavobolje, konvulzija. Kod žena koje pate od PMS napetosti pronađeno je da imaju nizak nivo magnezijum . Takođe pomaže da se izgladi tranzicija za žene u menopauzi. Magnezijum održava kožu elastičnom, ublažava znake starosti, smanjuje upale i povećava hidrataciju ćelija kože. Odličan je dezodorans sa dodatnom prednošću da brzo prodire transdermalno u organizam.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI
Svi tekstovi u ovoj publikaciji su neobavezujuće informacije namenjene isključivo informisanju i zdravstvenom prosvećivanju opšte populacije te nipošto ne zamenjuju lekarsku dijagnozu ili lečenje kod Vašeg licenciranog lekara. Iskreno se nadamo da informacije koje smo Vam ovde pružili doprinose Vašem zdravlju, prosperitetu i blagostanju. Ovde navedene informacije sakupljene su iz mnogih stručnih izvora kao i iz publikacija od lekara koji u terapiji koriste magnezijum hlorid gel.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close