KOLAGEN +C, Dr VITON, 5amp

Dr. Viton - Collagen + C regeneriše ćelije kože, poboljšava elastičnost, reguliše nivo vlažnosti kože, a to čini kožu glatkom i elastičnom.
570,00 RSD

Opis proizvoda

Dr. Viton - Collagen +C regeneriše ćelije kože, poboljšava elastičnost, reguliše nivo vlažnosti kože, a to čini kožu glatkom i elastičnom.

Dr. Viton - Collagen +C pomaže koži. Kako starimo, kolagen ima tendenciju da se smanjuje, a to smanjuje elastičnost kože, što rezultira borama, grubom i suvom kožom, staračkim mrljama i flekama.

Dr. Viton - Collagen +C smanjuje celulit i strije. Kada koža gubi elastičnost kao rezultat smanjenog kolagena, postoji još jedan neželjen efekat: celulit, i koža počne da liči na koru pomorandže. Poboljšanje elastičnosti kože kolagenom pomaže da se smanji celulit i da koža postane sjajnija i glatkija.

Vremenom, hrskavica se troši zbog starenja, stalnim kretanjem i stalnom fizičkom aktivnošću. Kolagen obezbeđuje podršku za rast i regeneraciju tkiva hrskavice i pomaže da se ublaže upale i bolovi u zglobovima. Dr. Viton - Collagen +C podmazuje oslabljene zglobove i poboljšava udobnost, fleksibilnost i pokretljivost.

Kolagen je najzastupljeniji protein u čovekovom. On obezbeđuje strukturnu podršku koži, daje joj mladalački izgled, čuva njenu elastičnost i sprečava (odlaže) pojavu bora.

 • - Usporava proces starenja
  - Gladi bore
  - Održava elastičnost kože
  - Dubinski hidrira kožu
  - Regeneriše kožu
  - Smanjuje celulit
  - Štiti i regeneriše zglobove

 

~ Pakovanje ~
Pet ampula.

~ Upotreba ~
Jedna ampula dnevno

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close