SUPER COLLAGEN +C, 2000mg, TYPE 1&3, NEOCELL 60tb

Super Collagen + C sadrži čak 19 aminokiselina koje ulaze u sastav kolagena tipa I & III + vitamin C.Za jake ligamente, tetive, mišiće i kosti.
1.560,00 RSD

Opis proizvoda

Za jake ligamente, tetive, mišiće i kosti

BIOAKTIVNI NEOCELL KOLAGEN

Super Collagen + C sadrži čak 19 aminokiselina koje ulaze u sastav kolagena tipa I & III + vitamin C

NAJČISTIJI KOLAGEN TIPA 1 i 3 U NAJVEĆOJ KONCENTRACIJI NA TRŽIŠTU (1 g kolagena u 1 tableti)

PREPORUČUJE SE ZA PREVENCIJU I OPORAVAK KOD:

  • Bolova u kolenu usled preopterećenja ili povreda ligamenata, mišića i tetiva
  • Bolova u ramenu
  • Bolova u skočnom zglobu
  • Za brže zarastanje preloma (izgrađuje koštani matriks)
  • Za brže zarastanje povreda tkiva nakom politrauma
  • Nakon ugradnje endoproteze
  • Kod varikoznih vena i varices crurisa (jača venski zid)

Kolagen je osnovni protein ljudskog organizma,  30% organizma čine kolagena vlakna od kojih tip I i III čine 90% svih kolagenih vlakana. Kao takav  kolagen je neophodan za rast, razvoj i regeneraciju mišića, ligamenata, tetiva i kostiju.

Kolagen predstavlja kompleks strukturalnih proteina koji održavaju snagu i fleksibilnost  svih tkiva u organizmu. Tokom godina, sa starenjem, nedostatak kolagena postaje vidljiv na koži, mišićima, tetivama, ligamentima i kostima, kao i na  noktima i kosi.  Pad sinteze kolagena u našem organizmu u kontinuitetu prirodno opada  po stopi od 1,5% godišnje nakon uzrasta od 25 godina.

Kada se unese oralno, 90% resorbovanog Neocell Super Kolagen + C  dospeva u sistemsku cirkulaciju u obliku sastavnih  amino – kiselina koje  formiraju peptide,  a oni stimulišu fibroblaste za sintezu i restruktuiranje vezivnog tkiva u kostim, mišićima I tetivam i, ligamentima  -  novim kolagenskim vlaknima koja pojačavaju mehaničku snagu vezivnog tkiva i učvršćuju ekstracelularni matriks.

Način upotrebe: Odrasli: 1 tableta dva puta dnevno, pola sata pre jela. 

Napomene: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Upozorenja:  Proizvod ne smeju da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda. Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 18 godina. Trudnice, dojilje i osobe koje imaju neko oboljenje treba da se konsultuju sa lekarom ili farmaceutom pre upotrebe proizvoda. Može da sadrži sulfite u tragovima.

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi do 25 ºC. Čuvati van domašaja dece.

Neto količina: 60 tableta (61,5 g).

Zemlja porekla: SAD

SASTAV:

Aktivni sastojci:                                            1 tableta                 2 tablete     

Kolagen 1 & 3                                                       1 g                          2 g                          -

Vitamin C (kalcijum-askorbat)                          10 mg                     20 mg                    
 

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close