REISHI COMPLEX SA ZELENIM ČAJEM, SUPER NATURA, 30ml

Ekstrakt gljive Ganoderma Lucidum i zelenog čaja Camellia Sinensis u etanolu i destilovanoj vodi.
880,00 RSD

Opis proizvoda

Ekstrakt gljive Ganoderma Lucidum i zelenog čaja Camellia Sinensis u etanolu i destilovanoj vodi.

~ Način upotrebe ~
Odrasle osobe, za jačanje imuniteta, dnevno 2 puta po 20 kapi u prevenciji a do 3 puta po 30 kapi u terapiji. Kapi nakapati u čašu vode, prirodnom soku ili ohlađenom čaju, uzimati pre obroka i koristiti u kombinaciji sa vitaminom C. Pre upotrebe, promućkati.

Gljiva Ganoderma Lucidum sadrži veliki broj različitih lekovitih komponenti poput polisaharida, alkaloida, steroida, triterpena, nukleotida. Takođe sadrži i proteine, aminokiseline, vitamine, minerale i oligoelemente.

Polisaharidi iz gljive zaustavljaju rast tumora i to se smatra njenim najznačajnijim lekovitim dejstvom. Oni deluju i kao imunostimulatori, kardiotonici, a bitni su i za smanjenje nivo šećera ukrvi.

Drugi lekoviti sastojci smanjuju krvni pritisak, holesterol u krvi i zaustavljaju stvaranje krvnih ugrušaka. Različiti polisaharidi su bitni i za lečenje neurastenije, nesanice, hroničnog hepatitisa, bolesti bubrega, koronarnih i srčanih bolesti, hroničnog bronhitisa i bronhijalne astme, čira na želucu i dvanestopalačnom crevu.

Takođe sprečavaju oštećenje jetre od štetnih metaboličkih produkata.

Ima izrazito antibakterijsko i antivirusno delovanje, pa se koristi kao prirodni antibiotik.

Ganoderma Lucidum može biti korišćena kao dopuna za vreme hemoterapije i radioterapije za smanjenje negativnih posledica kao što je zamor, gubitak apetita i rizik od infekcija.

Poboljšava krvotok, jer sadrži kiseline tripertene koji snižavaju visok krvni pritisak, smanjuju holesterol i samim tim sprečavaju srčana oboljenja i infarkt.

Zbog pozitivnog dejstva na kardiovaskularni sistem i kao snažan antioksidans korisna je i kod osoba sa povećanim naporima, kao što su sportisti, planinari, ronioci i dr.

Zeleni čaj sadrži Vitamin C, vitamin E, minerale, katehine, polifenole, fluorin, kofein. Naučnim ispitivanjem potvrđeno je da je zeleni čaj moćan antioksidans, tako da organizam uspešno štiti od dejstva slobodnih radikala. Zeleni čaj je dobar prirodni lek protiv bolesti srca i krvnih sudova, snižava krvni pritisak, holesterol, nivo lipida i triglicerida u krvi.

Pored toga pročišćuje ceo organizam, relaksira telo posle napora, otklanja depresivne misli, a zahvaljujući fluirinu sprečava razvoj karijesa na zubima.

Neto: 30ml kapi

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close