KOLAGEN KLASIK, NEUTRAL, COLNATUR, 315g

Kolagen KLASIK, neutralnog ukusa, hidrolizovani kolagen, najnoviji je proizvod iz Poliklinike Protekal. Namenjen je svakome ko ima probleme sa kostima i zglobovima.
2.700,00 RSD

Opis proizvoda

Kolagen Colnatur neutralnog ukusa, najnoviji je proizvod iz Poliklinike Protekal. Sa dodatim magnezijumom, kompleksom vitamina i hijaluronskom kiselinom.

Namenjen je svakome ko ima probleme sa kostima i zglobovima. Pored toga, Kolagen Colnatur je moguće koristiti za bolji izgled kože i rad mišića.

Novi proizvod je potpuno prirodan, bez aditiva i lako svarljiv.

Pozitivni rezultati su naučno dokazani i moguće ih je primetiti već nakon prvog meseca korišćenja. 

Kolagen Colnatur je sto posto prirodan i sto posto efikasan. Što se duže konzumira Kolagen Colnatur, to su rezultati bolji, nema nikakvih neželjenih efekata nitii kontraindikacija, potpuno je na prirodnoj osnovi i dobijen prirodnim putem.

U pakovanju je od 300 grama, u konzervi sa mernom kašičicom. Deset grama zadovoljava dnevne potrebe organizma za kolagenom.

Kolagen je najzastupljeniji protein u našem organizmu i on vremenom počinje da se gubi, što zbog preterane fizičke aktivnosti, što zbog stresa kojem smo izloženi, tako da će on vremenom, hteli mi to ili ne početi da se gubi iz našeg organizma. 

Grupe stanovništva kojima je namenjen su osobe koje imaju promene na kostima i zglobovima, sportisti, osobe posle četrdesete godine starosti. Deca već od desete godine starosti mogu da počnu da ga koriste. Pre toga nema potrebe. Da bismo mogli da zaštitimo dečije zlogobe koji su u razvoju i da ne dozvolimo da dođe do nekih povreda pre vremena, preporučuje se konzumiranje Kolagen Colnatura, jer je u pitanju čist protein i dečiji organizam uvek ima povećane potrebe organizma za proteinama, tako da će ovih 10 grama upotpuniti ono što im treba. Nema nikakvih neželjenih efekata niti nus-pojava. Kada je u pitanju digestivni sistem, ne opterećuje želudac jer je prah koji se lako rastvara. Ne oseća se nikakva mučnina, što jeste nažalost nus-pojava većine ostalih preparata.

Na našem tržištu ne postoji varijanta ovako čistog kolagena, tako da neće izazvati nikakve tegobe.

Kolagen Colnatur nema nikakvu neželjenu interakciju sa lekovima ili bilo kojim drugim suplementima koje pacijenti uzimaju.

Ako su u pitanju porozne kosti, to jest kada govorimo o osteoporozi, ako bismo uzimali vitamin D ili kalcijum, ako se sam matriks kosti prethodno ne regeneriše, kosti ne mogu da prime kalcijum ili drugi suplement. Onda može da nastane samo još veći problem, poput kamenca u bubrezima. Kolagen Colnatur upravo služi da kostima prvo vrati tu osnovu to jest matriks.

Najbolje je da se za doručak razmuti 10 grama u nekom napitku - jogurtu, mleku, čak i soku ili najobičnijoj vodi. Tako se zadovoljavaju dnevne potrebe organizma za kolagenom.

Jedno pakovanje je doza za trideset dana.

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close