IMUNORM ALTAJA, ČAJ, RULEK, 30kps

Altajsko lekovito bilje, koje ulazi u sastav ruskog fitočaja za regulisanje imunosistema – IMUNORM, u Rusiji se oduvek koristi u narodnoj medicini.
985,00 RSD

Opis proizvoda

Altajsko lekovito bilje, koje ulazi u sastav ruskog fitočaja u obliku BRIKETA za regulisanje imunosistema – IMUNORM, od u Rusiji se oduvek koristi u narodnoj medicini.

Imuni sistem je prirodan, vrlo složen sistem odbrane organizma od patoloških uzročnika. IMUNORM čaj u obliku briketa je njegov prvi i najbolji pomoćnik.

U Altajskom fitocentru „Alfit“, koji se nalazi u gradu Barnaul, administrativnom centru ove oblasti, napravljena je posebna mešavina lokalnog bilja koja se u vidu čaja koristi za jačanje imunološkog odgovora organizma.

~ Terapijske indikacije ~

Lekovito bilje koje ulazi u čajni fitokompleks IMUNORM od davnina je poznato po svojim izvanrednim imunomodulirajućim svojstvima. I klasična, i savremena farmaceutska industrija aktivno koriste ove biljke u korigovanju svih stanja povezanih sa manjkom sposobnosti imunološkog sistema. Fitokompleks je stvoren i uveden u svakodnevnu praksu korišćenja za pacijente medicinskog centra „Alfit“ pre 15 godina.

Tokom primene, čaj IMUNORM je dokazao svoju visoku efikasnost kod pacijenata sa sledećim zdravstvenim problemima:

---- Pad imuniteta izazvan stresom, psihičkim ili fizičkim naporom;
---- Virusne infekcije;
---- Bakterijske infekcije;
---- Stanja nakon upotrebe hemioterapije ili primene citostatika;
---- Česta komplikovana oboljenja respiratornog (disajnog) sistema u akutnom i hroničnom stadijumu;
---- Hronična oboljenja respiratornog sistema u periodu remisije;
---- Promene imunog sistema u pubertetu;
---- Preuranjeni klimaks;
---- Opasnost od razvoja onkoloških oboljenja;
---- Hronični upalni procesi urogenitalnog sistema kod žena i muškaraca;
---- Smanjena funkcija žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

~ Sastav fitokompleksa IMUNORM ~

Precizno izbalansirani sastav lekovitog bilja uključuje komponente visoke biološke aktivnosti: zlatni koren, virak, badan, levzeja, šipurak i kopriva

~ Zlatni koren i levzeja ~

Zlatni koren i levzeja su poznate altajske biljke koje koriguju stanje imunološkog sistema. Imaju široku primenu u slučajevima iscrpljenosti, velikog umora, lošeg raspoloženja, odsutstva elana, razdražljivosti, glavobolje, lošeg sna, smanjenog apetita, smanjene polne aktivnosti.

~ Virak ~

Virak poseduje izraženu antiupalnu aktivnost, ispoljava medicinski dokazano regenerativno delovanje na organizam. Nezamenljiv je u periodima oporavka nakon bolesti, kao i u akutnim fazama različitih oboljenja koja su u vezi sa upalnim procesima.

~ Šipurak ~

Šipurak poboljšava i stimuliše procese razmene materija u organizmu, potpomaže sintezu hormona, kao i regenerisanje tkiva, poseduje poznata antiupalna svojstva, nezamenljiv je izvor vitamina, mikro i makroelemenata. Surovi klimatski uslovi u kojima šipurak raste na Altaju, čine da njegov plod bude i do tri puta bogatiji aktivnim biološkim materijama u poređenju sa vrstama koje su odgajane u južnijim predelima.

~ Badan ~

Badan je još jedna altajska biljka poznata u medicini. Dokazana su njena antiupalna i antimikrobna svojstva, kao i sposobnost da ojača zidove krvnih sudova.

~ Kopriva ~

Kopriva je poznata kao lekovita biljka u mnogim tradicionalnim medicinama, ispoljava antiupalna i antiseptička svojstva. Izvanredno deluje na anemična stanja. Preporučuje se za jačanje ženskog reproduktivnog sistema, protiv anemije, za zaustavljanje krvarenja, a primenom spolja pospešuje proces zarastanja rana.

 

Način primene

Jedan briket preliti šoljom kipuće vode i ostaviti da odstoji najmanje 8-10 minuta.

Piti 2-4 čaše čaja dnevno u zavisnosti od individualnih potreba, nezavisno od unošenja hrane.

U cilju postizanja potpunijeg efekta neophodno je primenjivati fitokompleks najmanje 2 do 3 nedelje. Po potrebi, vreme primene može da se produži.

Kontraindikacije

Kontraindikacije nisu zabeležene. Moguća je individualna preosetljivost na komponente proizvoda.

Napomena: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) preporučljivo je upotrebiti manju dozu (1/4 od predviđene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama trebalo bi da obrate posebnu pažnju. Proizvod nije lek.

Proizvođač: Farmaceutski zavod Galen, grad Barnaul, Ruska Federacija.

 

Bio market izdvaja za vas

Proizvod je dodat u listu želja

close

Proizvod je dodat u korpu

close